Datum

dec 01 2023
Expired!

Discovery Party 20.00-02.00 uur

Discovery Party is een mengelmoes voor iedereen.

Al vele jaren is onze Discovery Party een goed bezochte avond op de eerste vrijdag van iedere maand.

BDSM avond

Meer over deze avond:

Discovery staat voor ontdekken……..tijdens deze avond valt er van alles te ontdekken. Onze Discovery Party hebben wij ruim 15 jaar geleden toegevoegd aan onze bestaande avonden. Dit was tevens de eerste gender neutrale avond. Inmiddels zijn al onze avonden gender neutraal. Vanaf begin een succes formule op de vrijdag avond welke inmiddels al vaak geprobeerd is te kopiëren. Discovery staat voor ontdekken en het is daarom een avond voor iedereen. Tijdens deze avond zijn ook alle 22 BDSM toestellen en speelruimtes in gebruik.  Ook op deze avond is Meesteres Fran aanwezig voor eventuele vragen en speelmogelijkheden. Verder hebben we net als op onze BDSM Saturday T-Girl Sabrina. Sabrina is een ware duizendpoot. Zij  assisteert niet alleen als gastdame, maar geeft ook maar al te graag haar befaamde kriebel sessies.

Lekker eten hoort er natuurlijk ook bij….

Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken). Staat jouw favoriete drankje er niet tussen? Mail het ons dan en wij zullen proberen het in huis te hebben.

Voor wie?

Paren, mannen, vrouwen, t-girls, alle seksuele geaardheden en voorkeuren komen tezamen op deze zeer goed bezochte vrijdagavond. Ook zijn er op deze avond BDSM mogelijkheden en is Meesteres Fran ook van de partij..

Prijs:

Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten à la carte, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, condooms, glijmiddel, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers