Datum

mrt 03 2024
Expired!

BDSM op zondag 14.00-22.00 uur

BDSM op zondag  14.00-22.00 uur

NIEUWJAARS EDITIE****BEGIN HET NIEUWE JAAR GOED!

MEER OVER DEZE MIDDAG-AVOND: 
Op onze  BDSM zondag is werkelijk van alles te zien en te beleven. Echt zo’n dag om nog lang over te kunnen napraten. Onze druk bezochte BDSM speel dag is  de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer populaire bijeenkomst.

Wij weten dat heel veel van onze gasten  speciaal vrij houden voor onze BDSM speeldag om deze niet te hoeven missen.
Er is heel veel te zien en ook zeer geschikt voor de dames die 50 tinten hebben gelezen. Misschien kom jij op deze avond wel Mister Grey of Anastasia tegen.

BDSM spanking bok

EXTRA OP DEZE BDSM SPEEL AVOND: 
Mrs Fran is aanwezig voor mannen, vrouwen en stelletjes die wel eens wat verder op weg geholpen willen worden in de BDSM. Ook geeft zij dan een demo en/of workshop. Verder is er altijd een leuke stand/shop aanwezig. En natuurlijk opent gastvrouw Sabrina net als op de Discovery Party de deur. Bij haar kan je ook terecht voor een speciale massage of kriebel sessie.

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als service. (keuken is open van 15.30 tot 19.30 uur)

 
VOOR WIE: 
BDSM stelletjes, single slavinnen en single slaafjes, Meesters en Meesteressen.

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers