Datum

okt 14 2023

BDSM Saturday 20.00-03.00 uur

BDSM Saturday speel avond 20.00-03.00 uur

MEER OVER DEZE AVOND: 
Op onze  BDSM Saturday is werkelijk van alles te zien en te beleven. Echt zo’n avond om nog lang over te kunnen napraten. Deze druk bezochte avond is vooral de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer populaire avond. We hebben tijdens deze avond een shop in de receptie en diverse leuke specials.
Wij weten dat heel veel van onze gasten al speciaal vrij houden op de 2e zaterdag van de maand om deze niet te hoeven missen.
Er is heel veel te zien en ook zeer geschikt voor de dames die 50 tinten hebben gelezen. Misschien kom jij op deze avond wel Mister Grey of Anastasia tegen.

BDSM spanking bok

EXTRA OP DEZE BDSM SPEEL AVOND: 
Mrs Fran is aanwezig voor mannen, vrouwen en stelletjes die wel eens wat verder op weg geholpen willen worden in de BDSM. Verder is er altijd een leuke stand/shop aanwezig. En natuurlijk opent gastvrouw Sabrina net als op de Discovery Party de deur. Bij haar kan je ook terecht voor een speciale massage of kriebel sessie.

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als servic.

 
VOOR WIE: 
Paren, single vrouwen en single mannen.

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers