Datum

feb 16 2024
Expired!

Nymphonight (slavinnen gangbang) 20.00-02.00 uur

ZEER GESCHIKT ALS SLAVINNEN GANGBANG

 

MEER OVER DEZE AVOND: Onze nymphonight is de bekendste en grootste amateur gangbang van Europa. Onverzadigbare vrouwen gaan tijdens deze avond helemaal los (ook vaak onder begeleiding van hun Meester). Meedoen als slavin en Meester aan deze gangbang, kijk dan eens op: www.dutchgangbang.nl

Wij organiseren deze avond al ruim 20 jaar en heeft daarom internationale bekendheid. Inmiddels heeft men door het gehele land geprobeerd dit succes te evenaren. Het grote verschil en de kracht van onze Nymphonight is dat er bij ons alleen maar onbetaalde vrouwen deelnemen. Zij vragen geen geld en ontvangen er ook geen enkele vergoeding voor, maar puur uit eigen lust en plezier. En vooral natuurlijk voor het plezier van de Meester.

BDSM slavinnen gangbang

100% AMATEUR VROUWEN

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ:  We beginnen met onze vijf verdiepingen luxe gebak vitrine om zelf lekker iets uit te mogen pakken. Gedurende de avond gaan we met fingerfood langs en verder hebben we keuze uit diverse warme verrassingen welke we ter plekke voor jullie zullen bereiden. Wat eten betreft zit je dus altijd goed bij Monique. De warme keuken gaat ongeveer twee uur voor sluitingstijd dicht, maar dan is er nog genoeg anders te smullen.

VOOR WIE: Dit is een geweldige avond voor Meesters die hun onverzadigbare subje willen aanbieden om onder begeleiding te laten gebruiken.

PRIJS: Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. onze speciale snackkaart voor deze avond, alle drank(dus ook alle sterke dranken en mixjes), hapjes, badlakens, condooms, glijmiddel, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. (een Meester met actieve sub betaalt slechts 10 euro all incl., maar alleen op reservering). Kijk gerust op onze Dutchgangbang website en stuur Monique een mailtje voor meer informatie.

LET OP! GEZIEN DE GROTE BALANGSTELLING KAN DEELNAME ALLEEN MAAR OP RESERVERING.

Zie voor meer informatie wwww.dutchgangbang.nl

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers