Print Friendly, PDF & Email

 

DISCOVERY PARTY

***REACTIES VAN BEZOEKERS?***

*****************************************************************************************

Wat een avond!! 

Geweldige opkomst,veel gezelligheid en nog veel meer van dat alles. Ook deze Discovery was weer een spetterend succes.

De Party gangers hadden er weer zin in. Er was weer van alles te zien en te beleven. Zo heb ik heel gezellig met een mooie dame (TV) aan de bar zitten praten .Ze vertelde mij hoe fijn het was dat ze bij club Monique helemaal haar zelf kan zijn .Ook dat ze zo genoot, als ze kwam, van al de diversiteit. Zo vertelde ze dat ze het heerlijk vond om naar het BDSM spel te kijken. Ja ook BDSM-ers zijn met meerdere op de Discovery.

Eigenlijk is alles wel op deze party te vinden, iedereen is van harte welkom. Mede daarom is er een heerlijke sfeer ,spannende en erotische avond. Voor iedereen is er wel wat.

Zo was er ook een stel waarvan één van de dames iets meer wilde weten hoe je een BDSM spel met knijpers kunt spelen. Heb haar uitgenodigd om samen met mij, mijn sub (Butler) van knijpers te voorzien. Ze vond het geweldig leuk. Dus mensen heb je vragen over dingen omtrent  BDSM, vraag gerust.  

Wist u dat het weekend van de Discovery op zaterdagavond er een nieuwe thema bij heeft. De HO He Bi avond . Geweldig toch als Bi stel, man, vrouw,TV er een lekker weekend van kan maken .

De eerste Ho He Bi is geweest , het was reuze gezellig en iedereen had al gauw een lekker hapje en drankje te pakken bij binnenkomst.

Kijk eens op de website van Monique daar vindt je meer info.

Ik maak er in ieder geval een weekend van, aankomende vrijdag lekker naar de Discovery en de zaterdag ga ik met mijn sub (Butler) naar de Ho He Bi avond. Wie weet komen we mekaar wel tegen op een van die avonden. Ook op deze avond kun je gerust vragen stellen over de BDSM .

 

Miss JJ 

*****************************************************************************************

Wij hadden al heel veel over deze avond vernomen en wilden het dus zelf maar eens ervaren. Lieve Monique en Denise, dit hadden wij veel eerder moeten doen. We zetten de volgende maand alvast in onze agenda.

Wij waren diep onder de indruk van deze avond. We hebben heel veel gezien, meegemaakt en mogen beleven. Zo’n avond heeft parenclub nederland nodig.

Wij zijn er volgende keer in ieder geval weer.

Almere stel

*****************************************************************************************

  Genieten bij club Monique,

 

Ja mensen je hoort het ,het was weer helemaal top vrijdag op de discovery avond. Ik ben een beetje laat met schrijven maar dat kan gebeuren.Er was een gezellige drukte overal was wat te doen te beleven en te kijken .Mensen hadden weer veel zorg besteed aan hun kleding.De BDSM was weer goed vertegenwoordigt .Er werd ook overal gespeelt .Het was heerlijk om te zien dat op de dansvloer ook gespeelt werd . Het is erg intrigerend om te kijken naar drie meesters die hun subs delen en roeleren in hun spel. Dit zorgt ervoor dat je zo goed de verschillen in de aanpak en karakters ziet van zo wel meesters en subs. Er werd ook nog extra aandacht besteed om de billen van een sub qua kleur in evenwicht te brengen,Hoop dat het nog gelukt is.En dan nog die lieftallige dame die zo graag aan Butler wilde zitten. Hij lag er natuurlijk ook als een mooi paketje bij,hij kon geen kant op in de folie .Wel voor wat hoort wat was ons motto,dus Miss Edith en ik (Miss JJ) hebben ons over haar ontfermt.Edith met de flogger en ik met mijn zachte handen J hahaha.Al met al weer een hele goede avond veel gezelligheid de hapjes waren ook weer rijkelijk aanwezig en de dames achter de bar deden weer erg hun best om iedereen te voor zien van hun drankje .Wat wil een mens nog meer op zo’n avond.

MISS JJ

*****************************************************************************************

Beste Monique (en team),

Het eerste weekend van januari zijn we met z’n viertjes op de discovery- en zaterdagavond bij jullie geweest. We praten er nu nog heel veel over na. We hebben de afgelopen jaren diverse keren jullie club bezocht en verbazen ons er iedere keer weer over hoe verrassend de avonden steeds verlopen. Bijzondere sfeer, fijne mensen en genieten van wat en met wie je maar wilt.Aangekomen in Hotel de Vooroever bleken P & H er ook te zijn. Een leuk stel dat we vorig jaar bij jullie hebben ontmoet. Was heel leuk (en lekker) om elkaar toevallig weer bij jullie tegen te komen.Het waren echt twee Super avonden. Heel veel nieuwe mensen ontmoet. De vrijdag kreeg weer een hele bijzondere wending, met nieuwe en vertrouwde gezichten. Een discoveryavond is toch echt iedere keer weer anders. Op zaterdag een aantal leuke stellen ontmoet die voor het eerst kwamen of nog redelijk nieuw waren in dit wereldje. Een hele vriendelijke, heerlijke, maar vooral spontane dame heeft voor mij echt een droom laten uitkomen: lekker sexen met meerdere vrouwen tegelijk, mmmm….. waarvoor dank! Verder een leuke vent ontmoet die masseur bleek te zijn. En masseren is mijn hobby dus ja dat schept een band. Al met al heel erg leuk en sfeervol.Tja, wij zijn doordat we destijds bij ons eerste parenclubbezoek jullie club uit hebben gekozen nu al jaren swingers. Het is absoluut de mooiste manier van uitgaan. Het is gewoon erg fijn om ongedwongen en onbeperkt van elkaar en anderen te genieten.

Het aankomend discoveryweekend kunnen we gelukkig weer komen. Wij kijken er enorm naar uit!

Tot gauw, dikke kus,
M & L & M & A

******************************************************************************************

Afgelopen weekend zijn we vrijdag naar de Discovery avond geweest, we waren best met een flinke groep. Al waren we dat niet geweest, het is op de Discovery altijd een gezellige drukte. Mensen hebben altijd veel zorg besteed aan hun kleding en er hangt een hele fijne sfeer. Er werd veel BDSM spel gespeeld en ook werd er volop geswingd.Ook de travestieten waren weer van de party, in al hun mooie verschijningen. Heerlijk als iedereen, maakt niet uit wie of wat je bent (hetero, bi, gay, lesbisch, tv draken queen, BDSM enz), door mekaar danst, swingt, spel speelt en vooral feest viert. Kortom voor ons was het een groot feest . Dat maakt de eerste vrijdag van de maand ook zo bijzonder in deze club. Het heet dan ook Discovery en en geloof mij je kan op deze avond hele nieuwe dingen ontdekken. Het is net een kleine reis om de wereld, je komt alles wel tegen. Dan te bedenken dat je er stilletjes naar kan kijken genieten maar er niet zelf actief in aan mee hoeft te doen; maar het kan en mag wel. Leuke ideeën kun je dan ook thuis uitwerken en dingen die je minder vindt daar ga je aan voorbij, zalig toch dat dat allemaal kan.Nu gaan we eigenlijk nooit naar een ‘gewone’ paren avond want wij zijn toch meer BDSM georiënteerd , swingen is leuk maar liefst in combinatie met BDSM. Toch besloten we naar de paren avond van 3 Dec te gaan, voor maar 10 Euro extra (als je dat aangeeft op de Discovery avond), samen met nog een ander stel.Wat helemaal fijn was; we mochten komen zoals we zijn. Ik heb dus gewoon al mijn spullen mee genomen die ik normaal ook gebruik op de BDSM avonden. Ik heb deze avond soft BDSM gespeeld, we hebben met folie gespeeld en ik heb nog een mooie vrouw in de bondage touwen gezet. Verder op hele eigen manier frambozen gegeten. wat nou schaaltje, heb je helemaal niet nodig, je kan ze ook van de ………. eten ; Butler stond weer paraat.Dan ineens komt onze lieftallige Denise (lieve dame achter de bar) met het toetjes buffet , en wat er toen gebeurde…….Ze kwam met een geweldig idee, en wilde daar Butler (mijn sub) voor lenen. Ik kan je wel vertellen dat hij eindigde als het ochtend toetje. Denise en René (goede vriend) hebben Butler aan de paal vast gezet en hem letterlijk met vla overgoten, en ze waren erg royaal. Er waren dames die het er vanaf hebben gegeten. Kortom een hele gezellige avond met aparte wendingen.
Groetjes
MISS-JJ en Butler
******************************************************************************************

Hoi Hans en Monique

Wij hadden heel veel vernomen over deze avond, maar iedere keer als wij wilden gaan kwam er wat tussen. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver en we moeten bekennen dat we al die tijd echt veel gemist hebben.Wat een super koele avond zeg! Het viel ons op dat iedereen lekker actief was en niet zo afwachtend en aftastend als op een paren avond. Het leek allemaal veel directer en zoveel makkelijker te gaan. Ook hebben we begrip voor de travestieten. Niet ons ding, maar wat leuk dat deze zomaar konden rondlopen en lekker zichzelf konden zijn. Ook met sm hebben wij niets, maar vonden het wel leuk om te zien hoe een sm spel er aan toe ging.Het was dus een leerzaam avondje, maar vooral ook een avond waar we makkelijk contact konden maken en lekker met leuke mensen seks hebben gehad.Deze avond is ons zo goed bevallen dat we er voortaan maar gewoon vrij voor moeten gaan houden. Wij willen de volgende keren namelijk voor geen goud meer missen.

Tot de volgende maand!

J en G

 

******************************************************************************************

 

langs deze weg wil ik alle trav meiden van het land oproepen om hier naar toe te gaan ik kom geregeld en vind het jammer dat we in de minderheid zijn en leer graag meer meiden kennenhet is erg gezellig en iedereen behandeld ons trav meiden heel goed en je kan lekker met iedereen prateniedereen laat me hier in mijn waarde en behandeld me als een mooie vrouw en dat is toch wat wij allemaal willenlieve monique ik kom zo vaak ik maar kan en wil je graag af en toe helpen bij de deur of met iets anders

xxx

Trav Bianca

 

******************************************************************************************

 

Aan meesteres monique, Lieve meesteres monique

ik vint het fijn dat ik u slaaf was en u mij in een kooi wilde zetten in u receptie. ooktoen ik van u op de dansvloer moest zitten was dat erg fijn en ik zal volgende keer nog beter u laarsen kussen en aflikken. hoop dat ik snel weer eens komen mag want wil u graag dienen.

hoop dat u terug schrijft

 

slaaf p

 

******************************************************************************************

Hallo Hans en Monique,

Toen wij rond tien uur de parkeerplaats opreden wisten wij niet wat wij zagen. Het stond helemaal vol, maar gelukkig wist jullie parkeerwacht nog iets te regelen. Als regelmatige bezoekers van de zaterdagavonden wilden wij dit toch ook maar eens proberen en dat is ons prima bevallen. Het was gewoon zoals een avond zijn moet en alles leek wel te kloppen. Gezelligheid, onderlinge kontakten, de sfeer van erotiek en ga zo maar door. Leuke afwissellende muziek zoals uiteraard ook tijdens jullie zaterdagen. Nu zagen wij ook dat er een speciale weekend actie is en zullen daar een volgende keer graag gebruik van maken. Is deze actie er dan nog steeds of was dat eenmalig?

Liefs uit het Gelderse land

Veluwsstel

 

******************************************************************************************

Ik ben een vrouw alleen die vorig jaar voor het eerst naar de discovery party kwam. Ik ben erg goed opgevangen en kreeg een rondleiding waardoor ik me erg prettig voelde. Ik had direct het gevoel dat jullie er tijd en aandacht aan besteden. Ik kom ook graag op de britt night op de andere vrijdagen maar de discovery blijf heel erg leuk. Welke avond ik ook kom, het is altijd leuk en mijn complimenten voor alle aanwezige heren. Ik heb namelijk nog twee andere clubs bezocht en daar werd ik alleen maar lastig gevallen door opdringerige mannetjes en daar deed de club helemaal niets aan. Bij jullie weten mannen zich tenminste te gedragen en dan maken ze bij mij veel meer kans als dat ze gelijk beginnen met hey liefje en hey schatje. Dit hoor ik van meerdere vrouwen en omdat de mannen die bij jullie komen zo zijn voelen vrouwen zich bij jullie zo lekker op het gemak.Jullie zijn goed en vrouw vriendelijk bezig en laten gelukkig alleen maar nette mannen toe. Mijn complimenten.

 

******************************************************************************************

 

Hoi Monique.

In het verleden bezocht ik geregeld jullie club als man alleen, maar het laatste half jaar doen we dat als stel.Tijdens de discovery party heb ik een geweldige vrouw ontmoet en inmiddels wonen we al samen. Dat is ook zeker de reden dat de discovery voor ons altijd heel bijzonder zal zijn en wij deze avonden altijd een warm hart zullen toedragen.Laatst waren wij voor het eerst naar een parenavond(zaterdag) en dat was heel anders. Niet verkeerd hoor, want ook op de zaterdag zullen we zeker terug komen.Beide avonden hebben hun eigen charme en daarom kijken wij iedere keer net welke avond ons het best uit zal komen. De kinderen hebben we om het weekend en moeten daar natuurlijk altijd rekening mee houden. Wel jammer dat de discovery maar eens in de maand is.

******************************************************************************************

 

Deze avonden zijn een onderdeel van Parenclub Monique. Vandaar kunnen we tijdens deze avond ook gebruik maken van alle faciliteiten van deze topclub.

Kijk voor alle overige avonden en meer over parenclub Monique op

www.parenclub-monique.nl