Print Friendly, PDF & Email

 BDSM SATURDAY

***PRIJZEN?***

 1 januari 2014


De BDSM SATURDAY wordt georganiseerd in een unieke locatie in Noord Holland, namelijk de schitterende locatie van Parenclub Monique welke speciaal voor deze avond geheel is omgebouwd.

Omdat wij het nooit fijn vinden dat onze gasten voor verrassingen komen te staan hanteren wij een all in prijs. Dus niet achteraf hoge rekeningen en ook nooit consumpties van andere op jullie bonnetje. Gewoon een eerlijke all in prijs welke jullie voldoen bij binnenkomst en verder nergens meer voor hoeven bij te betalen. Dus jullie hoeven nimmer extra geld mee te nemen en weten altijd waar jullie aan toe zijn.

Wat bieden wij hier allemaal voor?

Een werkelijk schitterende locatie met, door deze gehele locatie, vele spannende speelplekken en BDSM toestellen. Een eigen discreet gelegen parkeerterrein. Een afsluitbaar kleding kastje en gebruik van alle overige faciliteiten zoals Turks bad en sauna. Verder is deze all in prijs ook inclusief een uitstekend warm en koud buffet, hapjes en dranken. Dus ook sterk alcoholische dranken berekenen we niets extra voor.

 


 

All in prijs voor een stel                   €. 70,–

All in prijs voor een single man       €. 85,– 

All in prijs voor een single man       €. 75,–  (met een stel mee)*

All in prijs voor een single vrouw    €. 15,–

 

Zonder onze VIP kaart betaalt men 5 euro per persoon extra. Een VIP kaart is direct al aan te schaffen voor 10 euro (single) en 20 euro (stel).

De VIP pas blijft altijd geldig op al onze verschillende avonden en geeft ook kortingen bij diverse bedrijven die op de website staan vermeld.


 

Deze avonden zijn een onderdeel van Parenclub Monique. Vandaar kunnen we tijdens deze avond ook gebruik maken van alle faciliteiten van deze topclub.

Kijk voor alle overige avonden en meer over parenclub Monique op www.parenclub-monique.nl