Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BDSM SATURDAY 20.00-03.00 UUR

oktober 24

IEDERE 4e ZATERDAG VAN DE MAAND 20.00-03.00 UUR

Op onze druk bezochte BDSM Saturday komen BDSM liefhebbers uit het gehele land. Ook vinden wij het leuk om via fetlife steeds meer BDSM liefhebbers uit het buitenland te mogen verwelkomen.

BDSM spanking bok

We beschikken over 22 speeltoestellen in de diverse ruimtes. Een waar paradijs voor de BDSM liefhebber.

Deze avond wordt zeer druk bezocht door ervaren BDSM ers, maar zeker ook “beginners” of mensen die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden binnen de BDSM. Meesteres Fran staat maar al te graag klaar voor vragen en adviezen. Ook kan zij veel laten zien en het je eventueel zelf laten beleven. Deze Meesteres is open en makkelijk aanspreekbaar.

Maar de meeste BDSM ers vertellen graag over de manier hoe zij het beleven. Het is in ieder geval een echte speelavond waar van alles te zien en te beleven is.

Jullie kunnen deze avond gebruik maken van alle faciliteiten en toestellen. Er is een schitterende BDSM shop in de receptie en bovendien bieden wij een zeer uitgebreid warm en koud buffet, met mooie gerechten, voor de inwendige mens.

Tevens hebben we een goed gesorteerde bar met een zeer groot assortiment aan (sterke) dranken. Twee lieve bar slavinnetjes helpen jullie graag. Uiteraard alles binnen onze all inclusive formule. Zie prijzen pagina.

 

Gegevens

Datum:
oktober 24

Organisator

Monique
E-mail:
info@bdsm-spel.nl
Website:
https://www.bdsm-spel.nl

Locatie

BDSM CLUB MONIQUE
Zuiderdijkweg
Wieringerwerf, Noord Holland 1771SH Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.bdsm-spel.nl
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers