Print Friendly, PDF & Email

 bdsm slaaf

Wij ontvangen best wel veel mailtjes van slaafjes en slavinnen die op zoek zijn naar een Meester of Meesteres. Als clubslaaf bieden wij jou een unieke kans!

Tijdens de BDSM avond op de 4e zaterdag van de maand bieden wij jou aan onze clubslaaf te zijn. Je krijgt dan een collar om met de tekst clubslaaf zodat alle aanwezige Meesteressen dat kunnen zien en gebruik van je mogen maken.

dominanten-2

Je loopt dus duidelijk zichtbaar en herkenbaar rond. Ook zal je als clubslaaf ons helpen met glaasjes opruimen en andere dingen en zal moeten blijven tot het eind van de avond. De eerste keer dat jij dit wil zal je wat vroeger moeten zijn voor opening uit zodat Meesteres Monique je het e.e.a. kan uitleggen en laten zien als je nog niet bekend bent bij ons.

Als clubslaaf betaal je slechts 40 euro voor de gehele avond(speciaal prijsje dus!) en zal het een stuk makkelijker zijn om contact te krijgen met de aanwezige Meesteressen.

Heb je belangstelling? Reserveer dan een plekje via info@bdsmspel.nl

Hetzelfde aanbod hebben we ook voor een club slavin of onderdanige t-girl (opzoek naar een Meester of Meesteres), maar dan betaal je 20 euro voor de gehele avond.