Print Friendly, PDF & Email

  Wij zijn een Dominant stel met ongekende mogelijkheden voor slavinnen en of onderdanige vrouwen met een gezonde nieuwsgierigheid naar BDSM. Omdat wij al een behoorlijke lange tijd ons bezig houden met de BDSM kunnen we ons inleven in de diverse disciplines van de BDSM. Zowel als onervaren sub als ervaren slavin zit je daarom altijd goed bij ons.

We helpen mensen graag op een vertrouwde manier verder in de BDSM. Gewoon bij ons thuis als in onze schitterende locatie.

Wij beschikken namelijk ook over een schitterende locatie met zeer veel BDSM toestellen. Op deze locatie organiseren we ook één keer per maand een druk bezochte en door het gehele land bekend staande BDSM avond.

Dominant stel

MEESTER EN MEESTERES

***OOK LEIDEN WIJ GEREGELD SUBJES OP***

Ook hebben wij zeer veel ervaring met het opleiden van  slavinnen. Dit doen we buiten onze BDSM avondjes om in privé sfeer.  We helpen subjes graag een level verder in dit schitterende wereldje.

Je zal ons gewoon privé thuis moeten dienen en als je dat leuk vind mag dat later ook tijdens onze BDSM party’s. De eerste keer is altijd bij ons thuis. We zijn beslist niet op zoek naar een eenmalig pleziertje, maar naar een slavin voor langere tijd.

Wij hebben meerdere jonge beginnende subjes opgeleid tot slavin. Wij kunnen daarbij zowel geheel onervaren subjes opleiden, maar ook subjes met al enige ervaring verder brengen.

Dit doen we puur hobby matig, dus berekenen daar totaal niets voor.   a4 a3 a1

Stuur ons een uitgebreide mail met jouw BDSM ervaring. Wij zullen altijd de grenzen van een sub accepteren waarbij we straffen langzaam kunnen opbouwen of om kunnen zetten in taak straffen. Wij doen niet aan extremen als naalden en bloed en ook beslist geen drugs! Wel spanking, klemmetjes, knevel, folie etc.

MAIL ONS OP: dominant@ziggo.nl

kruistu

metaal

dominanten-2

sm-005

boom