Print Friendly, PDF & Email

Graag stel ik jullie voor aan Wim van Sweet Madness. Wim ontwerpt en maakt reeds vele jaren luxe SM materialen zoals zwepen, boeien, collars, kleding en nog veel meer onder de naam Sweet Madness. Omdat Wim al vele jaren in de SM scene verkeert weet hij aan welke eisen SM materiaal moet voldoen.

BDSM spullen

Aan alle ontwerpen worden hoge eisen gesteld, zowel functioneel als visueel. Zo maakt Wim bij voorbeeld slips, tops en jarretels van dubbel leer met daartussen een dun laagje foam, afgewerkt met een mooi stiksel.

Eigen inbreng is mogelijk maar vergt wel tijd, maar onder het genot van een drankje komen we er wel uit. Dit betekent niet dat het artikel automatisch veel duurder wordt, maar kleuren anders dan zwart hebben een kleine meerprijs evenals versieringen.

BDSM winkel

Daar Wim graag op persoonlijke basis werk en omdat hij kleding als het ware om je lichaam pas maakt, verkoopt hij dat niet via internet maar zal je een keer langs moeten komen.

Sweet Madness heeft geen winkel maar ontvang je in huislijke atmosfeer net boven Amsterdam, overdag of ‘s avonds. Daarnaast kunnen jullie Sweet Madness iedere 4e zaterdag van de maand vinden op de BDSM party.

BDSM shop

Jullie kunnen ook contact met hem opnemen door te bellen naar 020-4033840, te e-mailen naar wim@sweetmadness.nl of hem aan te spreken op een BDSM Saturday.

wim-2

 www.sweetmadness.nl