Print Friendly, PDF & Email

DISCOVERY PARTY

iedere 1e vrijdag van de maand

20.30-03.00 uur

T-girls receptie-0


Ook is deze avond bijzonder geschikt voor travestie. Schroom niet om langs te komen, want bij de deur word je namelijk al direct opengedaan door Trav. Sabrina. Sabrina laat je net als Trav. Elise en Natasja graag de locatie zien.

Wij vragen slechts een kleine vergoeding voor drankjes, eten en alle faciliteiten van 20 euro voor de hele avond, maar dan kan je echt overal gebruik van maken. Bovendien is er een visagiste met gratis make-up adviezen en als je van te voren even laat weten te willen komen wil de visagiste je graag opmaken, maar dan moeten we daar wel een aankomst tijd voor afspreken. Dus mail ons minimaal twee dagen voorafgaande aan de desbetreffende party.

GRATIS VISAGIE VOOR T GIRLS

Gratis banner maken via Bannermaken.nl!


 

TV SABRINA MET GASTVROUW MONIQUE


Uiteraard kan je al omgekleed aankomen, maar dit kan je ook gewoon bij ons binnen doen. Omdat wij het leuk vinden de drempel voor travestie laag te houden berekenen we slechts 20 euro all in voor de gehele avond.

 TV ALS ASSISTENTE

Wij vinden het ook altijd leuk als jij ons als Trav. dame wil assisteren en dan berekenen we je uiteraard ook geen avondbijdrage van 20 euro.

Mail ons dus gerust hier over of kom gezellig langs op de eerste vrijdag van de maand.


Deze avonden zijn een onderdeel van Parenclub Monique. Vandaar kunnen we tijdens deze avond ook gebruik maken van alle faciliteiten van deze topclub.

Kijk voor alle overige avonden en meer over parenclub Monique op

www.parenclub-monique.nl