WELKOM BIJ BDSM-SPEL

Een geweldige BDSM speel avond

IEDERE 4e ZATERDAG VAN DE MAAND 20.00-03.00 UUR
EN VANAF 2023 OP IEDERE 2e ZATERDAG VAN DE MAAND.

 

Op onze druk bezochte BDSM Saturday komen BDSM liefhebbers uit het gehele land. Ook vinden wij het leuk om via fetlife steeds meer BDSM liefhebbers uit het buitenland te mogen verwelkomen.

We beschikken over 22 speeltoestellen in de diverse ruimtes. Een waar paradijs voor de BDSM liefhebber.

Deze avond wordt zeer druk bezocht door ervaren BDSM ers, maar zeker ook “beginners” of mensen die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden binnen de BDSM. Meesteres Fran staat maar al te graag klaar voor vragen en adviezen. Ook kan zij veel laten zien en het je eventueel zelf laten beleven. Deze Meesteres is open en makkelijk aanspreekbaar.

Maar de meeste BDSM ers vertellen graag over de manier hoe zij het beleven. Het is in ieder geval een echte speelavond waar van alles te zien en te beleven is.

Jullie kunnen deze avond gebruik maken van alle faciliteiten en toestellen. Er is een schitterende BDSM shop en bovendien bieden wij een onbeperkt á la carte eten, met mooie gerechten, voor de inwendige mens.

Tevens hebben we een goed gesorteerde bar met een zeer groot assortiment aan (sterke) dranken. Twee lieve bar slavinnetjes helpen jullie graag. Uiteraard alles binnen onze all inclusive formule. Zie prijzen pagina.

DRESSCODE

De dresscode is voor deze avond heel ruim. Lak, leer latex, fetish, maar een eenvoudig zwart lingerie setje mag ook.  Dominanten mogen ook in zwart pak lopen. 

BDSM Meesteres

À LA CARTE ETEN

NIEUW À LA CARTE ETEN ALL INCLUSIVE

  • NIEUW: ALS ENIGE BDSM CLUB IN NEDERLAND BIEDEN WIJ À LA CARTE ETEN! BESTEL VAN DE KAART EN WIJ BRENGEN HET LANGS TERWIJL JULLIE GEZELLIG ZITTEN. KLEINE VOORAFJES, GROTERE GERECHTJES, NAGERECHTJES EN HEERLIJKE DESSERTS OF EEN LEKKERE IJSCOUPE. MAAR OOK EEN LEKKER BELEGD BROODJE BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. VERDER HEBBEN WE ONS DRANKEN ASSORTIMENT NOG VERDER UITGEBREID EN  MOCHTEN JULLIE IETS WILLEN DRINKEN DAT WE NIET IN ONS ASSORTIMENT HEBBEN, LAAT HET ONS DAN VOORAF WETEN. WIJ ZULLEN DAN PROBEREN OM HET IN HUIS TE HEBBEN. ALLEEN VOOR EEN FLES CHAMPAGNE BEREKENEN WE 10 EURO EXTRA, MAAR VERDER IS ECHT ALLES ALL INCLUSIVE.
BINNENKORT MEER VOORBEELDEN VAN ONZE KAART
SWEET MADNESS

Zoals jullie lezen dus volop mogelijkheden! Uiteraard moeten jullie wel jullie eigen zwepen en boeien meenemen, maar deze zijn ook gewoon tijdens de avond aan te schaffen bij de shop van Sweet Madness. Deze shop biedt kwaliteits zwepen, floggers en boeien tegen betaalbare leuke prijzen.

Ook voor kleine reparaties ter plekke kan je bij Sweet Madness terecht..


BDSM shop bij Monique

Wim is geen massa mens en levert graag maatwerk af. Al zijn attributen en kleding maakt hij zelf. Ieder speeltje of outfit wat hij gemaakt heeft noemt hij zijn kindje. En hij is super trots op zijn “kindjes”.

Wim is een perfectionist en gebruikt alleen de beste materialen. Hij heeft een hekel aan massa productie en dat betekend dat je er altijd redelijk uniek zal bijlopen in zijn outfits. Wim kan ieder model aan iedere maat aanpassen, dus of je nu slank of volslank bent, dat maakt voor hem niet uit en eigen inbreng is welkom.

Zwepen kan je bij hem zelf samenstellen en maskers en andere attributen heeft hij altijd volop in alle maten en kleuren bij zich.  

Wim praat graag over zijn vak en geeft graag goede adviezen.

Kijk ook eens naar zijn website 

www.sweetmadness.nl

SHOP VAN LEIBAND

Leiband-zwepen werkt niet alleen met 1e kwaliteit rund- en buffelleer, er zijn immers zoveel andere mooie leersoorten.

Ook werken we bijvoorbeeld graag met exotische leersoorten als: pijlstaartrog, struisvogelpoot, python, zeeslang en anderen. Voor onze paardenstaartzwepen gebruiken wij alleen volle staarten die op de huid gelooid zijn.

De mogelijkheden en kleurcombinaties zijn vrijwel onbeperkt.

Ook is het bij ons mogelijk uw zweep te laten personaliseren door middel van graveren of laseren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw naam of logo laten aanbrengen in leer of metaal. Vraag via de contactpagina naar de mogelijkheden om uw zweep nog persoonlijker te maken.

Leiband zwepen

 

Kijk ook eens naar zijn website 

www.leiband-zwepen.nl

Deze avonden zijn een onderdeel van Parenclub Monique. Vandaar kunnen we tijdens deze avond ook gebruik maken van alle faciliteiten van deze 5 sterren topclub.

Kijk voor alle overige avonden en meer over parenclub Monique op www.parenclub-monique.nl – door hier te klikken!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers