WELKOM BIJ BDSM-SPEL

PRIJZEN

VOORLOPIG KUNNEN WE EVEN NOG GEEN BUFFET AANBIEDEN, MAAR GAAN WE GEDURENDE DE GEHELE AVOND DOOR WEL LANGS MET FINGERFOODS EN HAPJES

WIJ HANTEREN EEN ALL INCLUSIVE FORMULE, DUS JULLIE KOMEN NOOIT VOOR VERRASSINGEN TE STAAN.

Inclusief de gehele avond door happjes en fingerfoods, drank (ook alle sterke dranken), eigen kleding kastje en gebruik van alle faciliteiten en speelruimtes

BDSM SATURDAY:

All in prijs voor een stel €. 90,–* (Jullie ontvangen tevens een kortingskaart van 30 euro voor onze Discovery Party)
All in prijs voor een single man/slaaf €. 90,–* (Je ontvangt tevens een kortingskaart van 30 euro voor onze Discovery Party)
All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 20,– * (jij ontvangt ook dezelfde kortingskaart, maar omdat je als vrouw/slavin maar minder betaald kan je met deze kaart kosteloos naar de Discovery)
All in prijs voor T-girl is dezelfde als voor een vrouw/slavin

DISCOVERY PARTY:

All in prijs voor een stel €. 75,–*
All in prijs voor een single man/slaaf €. 85,–* 
All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 20,– *
All in prijs voor T-girl is dezelfde als voor een vrouw/slavin

* De vermelde prijzen zijn voor gasten met onze VIP pas. In verband met de grote belangstelling/drukte zijn wij gestopt met de verkoop van VIP kaarten, maar de huidige VIP kaarten blijven uiteraard altijd geldig! Zonder VIP kaart betaalt men 5 euro extra per persoon.

In onze actie maanden maart t/m mei ontvangt iedereen op de BDSM Saturday een koringskaart van 30 euro voor de eerst komende Discovery Party!

Zie ook ons event op fetlife met een leuke korting voor Fetlifers.

Er is geen reserveringsverplichting, maar reserveren geeft wel 100% zekerheid op een plaats. Een gereserveerde plaats houden we tot 21.00 uur vast en deze kunnen we na 21.00 uur weer vergeven. Dus bij reservering is het noodzaak om er voor 21.00 uur te zijn.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers