WELKOM BIJ BDSM-SPEL

PRIJZEN

Prijs is inclusief onbeperkt eten en drinken (ook sterke drank)*, gebruik van handdoeken en condooms, een afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Dus bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, maar betalen jullie/betaal je bij binnenkomst onderstaande vaste prijzen! 

NIEUW À LA CARTE ETEN ALL INCLUSIVE

  • NIEUW: ALS ENIGE BDSM CLUB IN NEDERLAND BIEDEN WIJ À LA CARTE ETEN! BESTEL VAN DE KAART EN WIJ BRENGEN HET LANGS TERWIJL JULLIE GEZELLIG ZITTEN. KLEINE VOORAFJES, GROTERE GERECHTJES, NAGERECHTJES EN HEERLIJKE DESSERTS OF EEN LEKKERE IJSCOUPE. MAAR OOK EEN LEKKER BELEGD BROODJE BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. VERDER HEBBEN WE ONS DRANKEN ASSORTIMENT NOG VERDER UITGEBREID EN  MOCHTEN JULLIE IETS WILLEN DRINKEN DAT WE NIET IN ONS ASSORTIMENT HEBBEN, LAAT HET ONS DAN VOORAF WETEN. WIJ ZULLEN DAN PROBEREN OM HET IN HUIS TE HEBBEN. ALLEEN VOOR EEN FLES CHAMPAGNE BEREKENEN WE 10 EURO EXTRA, MAAR VERDER IS ECHT ALLES ALL INCLUSIVE.

BDSM SATURDAY:

All in prijs voor een stel €. 100,–* 
All in prijs voor een single man/slaaf €. 85,–* 
All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 25,– *
All in prijs voor T-girl is dezelfde als voor een vrouw/slavin

DISCOVERY PARTY:

All in prijs voor een stel €. 80,–*
All in prijs voor een single man/slaaf €. 85,–* 
All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 25,– *
All in prijs voor T-girl is dezelfde als voor een vrouw/slavin

* De vermelde prijzen zijn voor gasten met onze VIP pas. In verband met de grote belangstelling/drukte zijn wij gestopt met de verkoop van VIP kaarten, maar de huidige VIP kaarten blijven uiteraard altijd geldig! Zonder VIP kaart betaalt men 5 euro extra per persoon.

 
ZIE OOK ONS FETLIFE EVENT MET EEN LEUKE KORTING OP DE BDSM SATURDAY VOOR FETLIFERS

Er is geen reserveringsverplichting, maar reserveren geeft wel 100% zekerheid op een plaats. Een gereserveerde plaats houden we tot 21.00 uur vast en deze kunnen we na 21.00 uur weer vergeven. Dus bij reservering is het noodzaak om er voor 21.00 uur te zijn.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers