WELKOM BIJ BDSM-SPEL

PRIJZEN

ZIE OOK ONS FETLIFE EVENT MET EEN LEUKE KORTING OP DE BDSM SATURDAY VOOR FETLIFERS

KLEINE VERHOGING VAN 5 EURO VANAF 1 JANUARI 2023

Niet alleen onze energie kosten gaan enorm omhoog, maar al onze overige kosten zullen in 2023 met maar liefst 15 tot 25% stijgen. Het grootste deel van al deze verhogingen nemen wij voor eigen kosten, maar slechts 5 euro zullen wij doorrekenen aan onze gasten. 

Prijs is inclusief onbeperkt à la carte eten en drinken (ook sterke drank)*, gebruik van handdoeken en condooms, een afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Dus bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, maar betalen jullie/betaal je bij binnenkomst onderstaande vaste prijzen! 

NIEUW À LA CARTE ETEN ALL INCLUSIVE

  • ALS ENIGE BDSM CLUB IN NEDERLAND BIEDEN WIJ À LA CARTE ETEN! BESTEL VAN DE KAART EN WIJ BRENGEN HET LANGS TERWIJL JULLIE GEZELLIG ZITTEN. KLEINE VOORAFJES, GROTERE GERECHTJES, NAGERECHTJES EN HEERLIJKE DESSERTS OF EEN LEKKERE IJSCOUPE. MAAR OOK EEN LEKKER BELEGD BROODJE BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. VERDER HEBBEN WE ONS DRANKEN ASSORTIMENT NOG VERDER UITGEBREID EN  MOCHTEN JULLIE IETS WILLEN DRINKEN DAT WE NIET IN ONS ASSORTIMENT HEBBEN, LAAT HET ONS DAN VOORAF WETEN. WIJ ZULLEN DAN PROBEREN OM HET IN HUIS TE HEBBEN. ALLEEN VOOR EEN FLES CHAMPAGNE BEREKENEN WE 10 EURO EXTRA, MAAR VERDER IS ECHT ALLES ALL INCLUSIVE.

BDSM SATURDAY:

*****DEZE AVOND HEBBEN WE VOOR FL LEDEN EEN SPECIALE PRIJS, ZIE DAARVOOR ONS FL PROFIEL*****

All in prijs voor een stel €. 120,– (vip pas houders 10 euro korting) 

All in prijs voor een single man/slaaf €. 100,– (vip pas houders 5 euro korting) 

All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 35,–  (vip pas houders 5 euro korting)

DISCOVERY PARTY:

All in prijs voor een stel €. 100,–  (vip pas houders 10 euro korting)

All in prijs voor een single man/slaaf €. 100,– (vip pashouders 5 euro korting) 

All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 35,– (vip pas houders 5 euro korting)

In verband met de grote belangstelling/drukte zijn wij gestopt met de verkoop van VIP kaarten, maar de huidige VIP kaarten blijven uiteraard altijd geldig!

Er is geen reserveringsverplichting, maar reserveren geeft wel 100% zekerheid op een plaats. Een gereserveerde plaats houden we tot 21.00 uur vast en deze kunnen we na 21.00 uur weer vergeven. Dus bij reservering is het noodzaak om er voor 21.00 uur te zijn.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers