WELKOM BIJ BDSM-SPEL

PRIJZEN

ZIE OOK ONS FETLIFE EVENT MET EEN LEUKE KORTING VOOR FETLIFERS OP DE BDSM XL SPEEL ZONDAG MET EXTRA LANGE OPENINGSTIJD   (14.00-22.00 UUR)

Prijs is inclusief onbeperkt à la carte eten en drinken (ook sterke drank)*, gebruik van handdoeken en condooms, een afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Dus bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan, maar betalen jullie/betaal je bij binnenkomst onderstaande vaste prijzen!

À LA CARTE ETEN ALL INCLUSIVE

  • ALS ENIGE BDSM CLUB IN NEDERLAND BIEDEN WIJ À LA CARTE ETEN! BESTEL VAN DE KAART EN WIJ BRENGEN HET LANGS TERWIJL JULLIE GEZELLIG ZITTEN. KLEINE VOORAFJES, GROTERE GERECHTJES, NAGERECHTJES EN HEERLIJKE DESSERTS OF EEN LEKKERE IJSCOUPE. MAAR OOK EEN LEKKER BELEGD BROODJE BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. VERDER HEBBEN WE ONS DRANKEN ASSORTIMENT NOG VERDER UITGEBREID EN  MOCHTEN JULLIE IETS WILLEN DRINKEN DAT WE NIET IN ONS ASSORTIMENT HEBBEN, LAAT HET ONS DAN VOORAF WETEN. WIJ ZULLEN DAN PROBEREN OM HET IN HUIS TE HEBBEN. ALLEEN VOOR EEN FLES CHAMPAGNE BEREKENEN WE 10 EURO EXTRA, MAAR VERDER IS ECHT ALLES ALL INCLUSIVE.

BDSM XL SPEEL ZONDAG 14.00-22.00 UUR:

All in prijs voor een stel €. 110,–  Fetlifers kunnen reserveren via de link op Fetlife en betalen dan 95 euro

All in prijs voor een single man/slaaf €. 100,– Fetlife man kan reserveren via de link op Fetlife en betaalt dan 80 euro

All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 40,–  Fetlife vrouw of t-girl kan reserveren via de link op Fetlife en betaalt dan 35 euro

DISCOVERY PARTY:

All in prijs voor een stel €. 100,–

All in prijs voor een single man/slaaf €. 100,–

All in prijs voor een single vrouw/slavin €. 40,–

In verband met de grote belangstelling/drukte zijn wij gestopt met de verkoop van VIP kaarten, maar de huidige VIP kaarten blijven uiteraard altijd geldig!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers