WELKOM BIJ BDSM-SPEL

Reacties bezoekers

Het was mijn aller-aller eerste bdsm event en ik heb mijn ogen uitgekeken naar de spellen van anderen en ben zelf door @Meesteres-Fran op liefdevolle wijze onder handen genomen. Ik kwam in een warm bad en voelde me heel erg thuis als beginner.

Dank allen voor de leuke sfeer! Tot een volgende keer!

P

 

Wij hebben genoten!
Zoveel met oude en nieuwe contacten bijgepraat dat het voor ons later werd dan het ooit is geweest voor we naar het hotel gingen (daar was het ook weer als vanouds). We hadden het zo druk dat de “actietas” in de auto bleef.
Het “nieuwe eetregime” beviel ons ook uitstekend 👍👍👍
Ik kreeg inderdaad veel complimenten over de nieuwe outfit die ik alle aan mijn lieve Meesteres heb doorgegeven.
Ze heeft al het een en ander in haar hoofd voor aanstaande vrijdag en ik weet al dat in een totaal andere stijl zal zijn.
Zelf hoop ik dat ik (ook na meer dan een half jaar) vrijdag eindelijk weer een keer mag exploderen. 😁😁😁😁
We verheugen ons er weer op.

Zero en Mrs B Strong

 

 

Ken je die koeien die weer voor het eerst de wei in mogen? Zo blij stond ik te trappelen in de hal.
Wat was het leuk om iedereen weer te zien.
We hebben een leuk spel kunnen spelen en hebben volop genoten.
Het eten was goed geregeld! Complimenten aan de bediening en bar dames.
Enne sabrinna wat was je weer mooi, gastvrij en lief! De volgende keer maken we tijd voor de handmassage

Ding 80

 

 

Het was weer als vanouds ontzettend gezellig druk op de avond, met veel leuke interessante mensen spellen en interacties tussen de bezoekers.
Ik heb heerlijk kunnen spelen en m’n vriendin en spelpartner van de avond was helemaal in haar nopjes met haar eerste bezoek aan jullie club.
Aankomende vrijdag zijn wij dan ook van de partij, om te genieten van de vrijheid die nu weer mogelijk is.

Mistres Crystal

 

Hoi Hans en Monique

Wat een geweldige ploeg werkt er momenteel bij jullie. Diny, Hanna en Miemie zijn drie super leuke meiden. Wij weten zelf dat het momenteel moeilijk is om aan personeel te komen, maar jullie hebben echt een top team zeg! Deze meiden dragen de dna van de club uit. Vriendelijk, hard werkend met een vleugje humor. Ook het eten is echt perfect geregeld. Wat een goed idee zo’n eetkaartje. Allemaal erg lekker overigens! Alleen jammer dat jullie de laatste tijd zo snel vol zitten, we moeten tegenwoordig al snel reserveren om er in te kunnen. Dit is voor ons een klein nadeel omdat we niet meer spontaan kunnen besluiten een avondje naar Monique te gaan. Uiteraard voor jullie alleen maar fijn en het bewijs dat mensen heel graag jullie club bezoeken,  Voor nu willen we gelijk even reserveren voor 6 augustus. Als we een bevestiging hebben ontvangen dan kunnen we ook het hotel reserveren voordat die vol zitten

We horen het dus graag van jullie of er nog plaats is.

Groetjes van stelletje Brabant zoals jullie ons noemen 🙂

Discovery 2/7/2021

Al vaak was er besproken om naar een club te gaan als ik er aan toe zou zijn. Nu zou het eindelijk gaan kunnen, u had gereserveerd. Heerlijk er naar toe geleefd, op de site gekeken maar toch niet echt een duidelijk beeld van hoe het zou zijn.

Eindelijk was het dan zover samen in de auto onderweg. Beetje gespannen was ik zeker wel alleen zou ik nooit gegaan zijn.

We rijden de parkeerplaats op ik zie veel auto’s staan het is druk.

We pakken de spullen en lopen naar binnen, de deur gaat open er lopen wat mensen rond u had gereserveerd ik mag betalen ze zijn vriendelijk achter de balie. 

Daar gaan we dan de deur door u komt gelijk een bekende door ik kijk rustig mijn ogen uit zoveel verschillende mensen bij elkaar.

We lopen naar de kluisjes lekker onze spullen in de kluis gedaan. Gaan terug naar de bar kijk of we kunnen gaan zitten we hebben een plekje we zitten ik kijk wat rondkijken. 

Dan mag ik nog wat drinken gaan halen ik de mensen aan de bar zijn ook allemaal vriendelijk. Ik heb niet het idee dat ik opval in de club misschien kijk ik zelf wel meer naar andere dan andere naar mij.

Als het drinken op is, gaan we boven kijken hoor ik u zeggen het was best rustig boven 

Ik zie wat bdsm toestellen mijn fantasie springt even alle kanten op.

Dan zegt U kleed je maar uit zonder er echt over te denken kleed ik me uit vindt het fijn dat ik string aan had. Nu was het zo ver.

De heerlijke zweepsessie  kwam er aan voor mij was best wel een tijd geleden. In het begin was het wel lastig om me te ontspannen te genieten ik was te veel met de omgeving nog bezig. Na het sluiten van mijn ogen kon ik helemaal opgaan in mijn eigen wereldje. 

Helemaal weg en geniet van de aandacht die ik krijg. Na de heerlijke zweepsessie stond ik na te genieten daar waren wel ander gedachten over maar ik kon dat even niet meer hebben, ik mocht gelukkig rust nemen. We zijn naar beneden gegaan waar ik me als slet mocht aankleden daar voel ik me in de club zeker fijner in dan als dame. Even rustig buiten wat roken was een prima voorziening voor. Dan lekker rustig nog wat drinken en wat eten. Na een paar drankjes en het zijn in een club wat ik eigenlijk al normaal ga vinden weer naar boven daar heerlijk genoten van een massage. En het heerlijk kunnen knuffelen met elkaar. Nog beneden wat drinken ik weer even roken kom daar ook al tot gesprekken. Nog een kopje koffie en dan weer naar huis.

Met een heerlijke ervaring rijker alles kan en iddd niets moet iedereen is daar zoals ie is.

Dank U Meester voor deze mooie ervaring

Xxx amber 

Vaste bezoekers

Als vaste bezoekers zijn wij zeer tevreden. Het eten is echt fantastisch, hygiëne helemaal top, bediening super en ook de muziek mag er zeker zijn. Eigenlijk hebben we geen enkel negatief commentaar, maar omdat wij er bijna iedere maand zijn valt het ons wel op dat de muziek(zeker niet slecht), maar wel steeds hetzelfde is. We hebben het hier de laatste keer ook met een ander stel over gehad en ook zij konden zich in dit kleine puntje van kritiek vinden.

Verder dik tevreden en tot de eerst komende keer. We hebben ons weer aangemeld!

Jac & Ben

Beste Jac en Ben. Deze namen zeggen ons even niets, maar waarschijnlijk hebben jullie op fl andere namen. Wij kunnen ons volledig vinden in jullie kleine puntje van kritiek. We hebben twee speellijsten van bijna negen uur, dus je zal niet vaak hetzelfde horen tijdens de avond. Maar het is wel steeds hetzelfde en daar hebben jullie helemaal gelijk in. Wij gaan hier dan ook direct mee aan de slag en zijn bezig met een nieuwe speellijst. Op dit moment bestaat deze uit ruim twee uur, maar zullen deze verder uitbreiden.

Wat hebben wij genoten

Afgelopen zaterdag hebben wij wederom enorm genoten. Wij komen echt heel graag naar jullie en hebben de auto rit daar graag voor over. Afgelopen zaterdag hebben we ook nog een leuk gesprek gehad met jullie subje coco.  Zij was heel erg blij met jullie en zo te zien jullie ook met haar.  Zo’n subje zullen vast vele jaloers op zijn! Ook vertelde coco ons dat Mimi achter de bar ook op fl staat en een subje is. Echt leuk slavinnen achter de bar 😉 Verder willen wij nog even onze complimenten geven over de extra ruimte op de bovenverdieping zodat er ook met een iets langere bullwhipe gespeeld kan worden. Wij proberen in ieder geval de vierde zaterdag van de maand vrij te houden en het liefst zouden we er altijd zijn op deze avond.

Ga zo door, want jullie totaal pakket is echt niet te evenaren.

Meester Bart & jootje

Zomaar even een bedankje.

Al zo’n vier jaar komen wij op jullie BDSM zaterdag en hebben er veel leuke mede BDSM liefhebbers leren kennen. De sfeer is fantastisch en jullie hebben het echt prima voor elkaar. Het eten super lekker en goed verzorgd, het bar personeel altijd even vriendelijk. We komen vaak als één van de eerste binnen omdat we weten dat er vaak een rij staat bij binnenkomst. De afgelopen twee keer stonden we zelfs met de auto in achter in een lange rij bij de poort te wachten en zullen dus nog vroeger moeten komen. Maar ondanks de drukte is alles prima geregeld. Als we bij binnenkomst nog niet gelijk aan de beurt zijn is het vaak even een gezellig praatje met Wim van de SM shop bij de ingang. Afgelopen vrijdag bezochten we ook voor de eerste keer jullie discovery avond op vrijdag. Het was tevens een soort van nieuwjaarsparty en erg gezellig. Wij wisten niet dat ook op deze avond zoveel BDSM ers zouden zijn en het was dus helemaal ons avondje. We hebben zelf heerlijk kunnen spelen en vinden het ook leuk om naar anderen te kijken. Meestal werken we op vrijdag, maar zullen zeker nog eens terug komen op zo’n discovery avond. Maar voor de BDSM zaterdagen zullen we altijd trachten vrij te houden.

Nogmaals willen we jullie van harte bedanken.

J en G

Beste Hans en Monique

Geregeld bezoek ik jullie club als BDSM slavin en vermaak me prima. Ik heb het tijdens de avond geregeld al gedaan, maar toch wil ik het nog eens benadrukken en jullie een zeer groot compliment geven. Nergens voel ik mij als single subje zo fijn als bij jullie. De muziek is fijn en staat zeker niet te hard zodat een spel goed te spelen is. Het eten is altijd erg lekker en daar echt aandacht aan besteed en de douchegroep en het sanitaire gedeelte zijn evenals de gehele club erg proper. Meestal vind ik tijdens deze avonden wel een Dominant die met mij wil spelen. Op zoek naar een vaste Dom ben ik in tegenstelling tot vele andere subjes beslist niet. Het doet me ook goed om steeds weer te zien dat ik bij lange na niet de enige single vrouw ben en ook dat is beslist een pluspunt. Ik zie ook geregeld slavinnen rondlopen die jullie helpen en zou dat ook graag zo nu en dan doen. Misschien als slavin glaasjes ophalen of wat rondleidingen geven. Ik zou het bijvoorbeeld leuk vinden om single vrouwen die voor het eerst komen te mogen opvangen en rond te mogen leiden.
Wil mij beslist niet opdringen, maar als jullie mij ergens voor kunnen gebruiken dan verneem ik dag graag.

Tot zaterdag

sub Mirjam

Wat vind ik deze avonden toch heerlijk en spannend. Er hangt altijd een ongedwongen sfeer in de club en iedereen is gelijk. De swingers vinden het ook spannend en komen vaak kijken bij een BDSM-sessie omdat ze heel graag willen weten wat daar nou precies gebeurt. (de interactie tussen de D en de sub) Als Meesteres spreek ik regelmatig mensen die BDSM-nieuwsgierig zijn en vragen stellen over het spel. Of graag iets willen ervaren zoals een blinddoek, handboeien, een simpele flogger sessie of andere leuke BDSM-dingen, net waar ze interesse in hebben.
In de ochtend was ik naar Utrecht geweest en had een dubbele gag gescoord. Wat een voorpret heb ik gehad om een leuke sessie te bedenken met een stel. Vanavond stond Nelliesz er met haar stand vol met mooie BDSM-materialen. Bij haar een prachtige flogger gekocht. Deze avond was weer eentje voor in de boeken. Ik begon met sub BaasKarel. en zijn vrouw sub jobrakako. Ik heb ze de dubbele gag omgedaan zodat ze met hun hoofd aan elkaar stonden en los op de dansvloer. Mijn opdracht was dat ze hun voeten niet mochten verplaatsen anders volgde er straf. Geweldig om te zien hoe ze samen deze sessie doorkwamen. Daarna werd ik benaderd door een Engelse sub a. Hij vroeg ik een dwangbuis bij hem aan wilde doen en hem dan vast kon zetten. Met behulp van sub-mo heb ik de dwangbuis aangedaan en hem een hoofdmasker opgezet. Daarna hem in de kooi stevig vastgebonden zodat hij een beperkte bewegingsruimte had. Deze kooi omhoog getakeld en hem met de cane hier en daar geplaagd. Van Meester Guus mocht ik zijn sub geblinddoekt even gebruiken voor een zweepsessie. Met haar handen omhoog vast gemaakt zodat ik er goed bij kon. Haar eerst opgewarmd met zachte floggers en daarna een heerlijke flogger-sessie op haar rug en voorkant gegeven. Ook nog met elastiekjes haar borsten gemarkeerd. Wat een feest. Bij de bar zat een prachtige dame die het allemaal maar eng vond al dat BDSM. We zijn met haar in gesprek gegaan en haar uitgelegd dat het minder erg is dan het lijkt. Zij heeft de stoute schoenen aangetrokken en is met Meester Gus naar boven gegaan. Meester Gus heeft een kleine sessie gegeven. Stralend kwam ze weer beneden en zei dat het inderdaad minder erg was dan zij dacht. Toen Meester Gus met zijn sub geblinddoekt met kaarsjes bezig was werd deze dame weer nieuwsgierig en heeft ook gevoeld hoe het is om kaarsvet op je borst te krijgen. Ik vond het mooi om te zien hoe zij stapje voor stapje haar mening bijstelde over BDSM.
Master-Mic heeft ook gespeelt met sub-mo zij kreeg een sessie met floggers en met een nieuwe flogger met kettinkjes.
Meester Willen-53 heb ik gezien op de vloer samen met sub zero (van MrsBStrong). Wat zag zero er weer beeldschoon uit. Aan de geluiden die zero maakte kon je merken dat hij volop genoot van de sessie. Ook heeft Meester Willen-53 een sessie gedaan met sub j. met een single-tail. Zij stond los op de vloer en incasseerde het prachtig.
Gezelligheid kent geen tijd bij Club Monique, maar helaas liep deze geweldige enerverende avond snel ten einde. Ik kijk weer uit naar de volgende.
Meesteres Fran.

Het was weer een geslaagde avond.
Dit keer met alles weggegaan waarmee ik gekomen ben.
Ook de shop van Nelliesz was zeer geslaagd en voor een schappelijke prijs in onze ogen.
Ook erg gelachen met de plaatselijke cateraar die het eten naar binnen mocht brengen en zijn ogen uitkeek omdat hij iets anders zag dan kip. En ook de Engels sprekende dansende man in de kooi was een feest om naar te kijken.
Bedankt voor de goed verzorgde avond en tot snel weer ziens.
Master Mic en sub-mo

Een zeer gezellige avond weer gehad.
De eerste keer met mijn nieuwe sub op de planken was ook voor mij spannend.
En dan te bedenken dat er gasten waren die dachten dat er echt gegooid zou worden met de pijlen.
Ook ik vond het leuk dat Leiband er was en heb er een leuk nieuw speeltje bij.
Wel jammer dat de avond vliegt als je plezier hebt.
Bedankt Monique en Hans voor het begrip van de dartpijlen.

Zeer fijne avond en goed georganiseerd. Altijd fijn de dansvloer te openen! Was zo leuk aan de danspaal te binden met Marc. met dank aan Shirley die ik een bondage ervaring heb mogen geven en zag wat het met haar deed, emotie voor ons beiden! Verder boven mocht ik mijzelf nog binden om heerlijk te genieten van mijn eigengemaakte prikkeldraad zweep, en Marc die mij daar heerlijk mee heeft getikt, nog nagenietend van de puntjes op de billen de terugreis. En weer als laatste vertrokken en de vogeltjes alweer begonnen te fluiten!
Dank dat het weer allemaal mogelijk is en blijft!

Hoi Hans en Monique,

Laatst zagen we over jullie club tot twee keer toe een erg goed en mooi verhaal staan in de nieuwe revu. Jullie mogen erg trots zijn op hetgeen jullie voor de BDSM betekenen. In de wandelgangen vernemen we ook niets anders dan zeer positieve verhalen over deze avond bij jullie. Aankomende keer zullen we een extra slavinnetje met ons meenemen zodat het voor de Meester dubbel genieten zal zijn. Tot zaterdag

Dom Peet

Beste Hans en Monique,

Dankjewel dat we bij jullie ons allereerste ervaring aan een Parenclub konden opdoen. Samenvattend hebben we een zeer leuke avond gehad welke door goed inlezen vooraf, de site geeft dit gedetailleerd weer, geheel aan onze verwachtingen voldeed. Mede doordat we op voorhand samen ook goed alles hadden bekeken en besproken was er bij ons niet een heel hoog spanningsveld aanwezig of twijfels in de go/no-go beslissing. Met beginend BDSM interesse (BD only) leek ons de Combi Saturday de meest geschikte avond voor ons. Enerzijds konden wij hierdoor geheel neutraal een kijkje nemen in wat deze wereld te bieden heeft en anderzijds konden we ook de meer reguliere kant van een bezoek aan een Parenclub ontdekken. Onderweg naar Noord Holland, voor ons een rit van 190km, spraken we over alledaagse zaken die niets met de avond van doen hadden. Zo kom je bijvoorbeeld tot de ontdekking dat NL op weg naar het noorden eigenlijk bij AMS stopt. Pas toen we de Zuiderdijkweg insloegen en de finishvlag op het navigatiescherm in beeld kwam kwam er van Bree nog even een opmerking: “Gaan we dit echt doen?” Gelukkig waren we vroeg dus was er nog voldoende parkeergelegenheid en hoefden we niet ver te lopen. Fijn dat de ondergrond voldoende hard is en je daardoor niet echt bezorgd hoeft te zijn je hakjes kapot te lopen. De deur werd opengemaakt door een T-girl waarna Monique ons direct welkom heette en ons vroeg of we al eerder geweest waren. Voordat we er erg in hadden werden we door Brenda van een rondleiding voorzien. Ik kon hier van genieten omdat Bree zich supersexy voelde en ze uiteraard bekeken werd door de aanwezigen. Maar ze is dan ook niet te missen vanwege haar lengte en slanke figuur gestoken in een dun leren jurkje met wit/zwarte stippen blazer en uiteraard bijbehorende panties/high heels. Voor de avond voelde zij zich prettig in een champagne kleurige lingerieset met jarretel. We namen plaats in een lounge opstelling nabij de bar. Tegenover ons zat een soortgelijk stel en de bar zat vol met mensen terwijl op de dansvloer een soft SM spel gespeeld werd. Tijd gaat snel in deze club maar dat zal wel komen ook door de vele nieuwe indrukken die je opdoet.
De sfeer was heel gemoedelijk en we hebben ons nimmer een moment ongemakkelijk gevoeld. Toen het buffet opende zijn we een eerste ontdekkingsronde naar boven gegaan. Vanaf de balustrade hadden we een goed zicht op de diverse spelletjes die gepeeld werden zonder daarbij in de comfort zone van de stelletjes te hoeven komen. Jammer dat Peter (bondage) er deze avond niet was aangezien wij graag wat tips and tricks van hem ontvangen hadden in het spel wat wij samen aan het ontdekken zijn. Doordat we nog in de verkennende modus verkeerden hadden we nu nog niet de behoefte (lees durf) om zelfstandig een spel te starten op een van de vele toestellen. Wij konden ons plezier vinden bij een van de twee massagetafels waar ik Bree langdurig heb gemasseerd. Leuk dat het stelletje uit de lounge hier ook aanwezig was waarbij hij zijn vriendin op de andere tafel verwende. In de nabespreking van deze avond zei Bree dat ze open had gestaan om met dit koppel of de dame alleen wat te experimenteren. Een volgende keer zullen we hier dus zeker meer aandacht aan geven hoe een contact op te bouwen cq toenadering te zoeken. Afsluitend zijn we samen nog even in een ruimte geweest waarbij we onder belangstelling van een paar man even aandacht voor elkaar konden hebben. Bij vertrek rond 02:15 uur nog even met Monique gesproken in de hal/receptie. Bree en ik zijn door het bezoek aan Club Monique op een prettige en ongedwongen manier tot de ontdekking gekomen dat we zo af en toe dit willen herbeleven. We weten nu dus ook dat Nederland niet stopt bij Amsterdam.

Hartelijke groet,

Wolf en Bree

Een verslagje over de Noorse gasten….Lystmy en PoML
Voor het eerst in Club Monique, we hebben het als een erg fijne locatie ervaren, mooie club met veel mogelijkheden, heerlijk eten en drinken. Mooie ruimten en zowel op BDSM als op swingers gebied. Ook de andere gasten in de club vonden wij erg fijn en vriendelijk. Na wat gezellig gedronken te hebben, maakten we kennis met de gasten uit Brazilië, Medeia en LenhardSerpentis. Na het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden gingen we alle vier naar boven. Daar vond een erotisch SM spel plaats met gebruik van de aanwezige sling en de bank. Prachtig om te zien was de interactie tussen de vier mensen uit Brazilië« en Noorwegen, velen hebben deze Erotische SM sessie gezien en van genoten. Het was een grenzeloos feestje. Weer beneden gekomen liet de Noorse ik mij gaan en zette een erotische dans neer.
Toen het tijd werd om naar huis / hotel te gaan werd het tijdens het afscheid nog eens dunnetjes overgedaan door de beide vrouwen. We genoten hoorbaar….. Wij zijn erg enthousiast over club Monique en gaan proberen een reis vanuit Noorwegen te organiseren naar de club voor de mensen uit de Noorse scene.

Lystmy en PoML

Bij deze een naar het Nederlands vertaalde verslag van één van onze Noorse gasten. De laatste geniet onze BDSM avond van internationale belangstelling. De afgelopen avond hadden we gasten uit Noorwegen, Brazilië, Frankrijk en Duisland. Erg leuk dat men ook in andere landen deze fantastische avonden aan het promoten is.

Beste Meester H en Meesteres Monique,

Begin dit jaar hebben we deze fantastische avond via fetlife mogen ontdekken. Hadden we dat maar eerder gedaan 🙁
Inmiddels zijn we afgelopen zaterdag voor de vijfde keer geweest en hebben wederom een super avond gehad. Lekker kunnen spelen met veel respect van iedereen en ook leuk om al die anderen te zien spelen. Zo nu en dan doen ook wij nog steeds nieuwe ideetjes op als we anderen lekker bezig zien. Wij vinden ook Wim van die zwepen shop een hele vriendelijke man en denken volgende keer maar eens iets leuks bij hem te gaan aanschaffen. Ook willen we graag een keer met dat kruis beneden aan de gang, maar weten eerlijk gezegd niet hoe dat werkt en of we deze zomaar mogen gebruiken. Het ziet er ingewikkeld uit, maar hebben er al meerdere op bezig gezien en zijn daar erg nieuwsgierig naar. Zouden jullie ons misschien de volgende keer wat instructies hierover kunnen geven? Nogmaals alle complimenten, nog niet elders zo’n fantastische BDSM avond meegemaakt en we hebben er inmiddels al diverse bezocht.

Ga zo door!

Jammer dat jullie fetlife namen hier niet bij staan zodat we weten wie jullie zijn. Maar natuurlijk zullen we jullie de volgende keer uitleg geven over ons schitterende draai en kantelbare andreas kruis. Alles wat jullie zien mag mee gespeeld worden, maar sommige dingen hebben enige uitleg nodig. Spreek ons dus gerust even op de avond aan.

Beste Hans en Monique,

Wij komen al zo’n twee jaar op jullie BDSM avond met volle tevredenheid. Eindelijk een echte BDSM avond waar we lekker ons gang kunnen gaan. We hebben ondertussen veel gelijkgestemde BDSM ers leren kennen en de sfeer is voortreffelijk. Dat jullie inzicht hebben en zelf ook met BDSM bezig zijn is duidelijk zichtbaar en te merken aan de manier waarop jullie deze avond hebben opgezet. Ook jullie slavin mag er zeker zijn. Wat een lieve meid! Wij zetten iedere maand alle is het werk om de avond niet te hoeven missen, hebben er al meerdere verjaardagen voor afgezegd.

Ga vooral zo door!

Groet

J en M

Vrijdag 3 juni, heb ik voor het eerst de club bezocht, als speeltje van Meneer Ultiem en zijn sub.
Ik heb genoten. De geweldige open sfeer in de club was een verademing.
De sessie in het vacuum bed van meneer Paul was meer dan geweldig. Een eerste keer voor mij. De electro, de flogging. Heerlijk. En daarna. Vastgebonden aan Plux, overgeleverd aan de floggers van Meneer Ultiem. In het midden, zodat iedereen ons kon zien. Gewoon geweldig En nog zo veel meer.
Dit was mijn eerste en ga nog vaak terug komen

Hoi Moniek

Waren afgelopen zaterdag voor de eerste keer bij jou voor de BDSM avond. Wij hadden al veel over deze avond gehoord, maar gezien de afstand (wij uit Limburg) nog niet eerder geweest. Achteraf best jammer, want hebben heel veel gemist. Ondanks de afstand gaan wij nu ons best doen om vaker naar jullie toe te komen. Liefst maandelijks, maar moeten wel het e.e.a. daarvoor regelen. Vernamen van jou de overnachtingsmogelijkheid bij dat hotelletje en daar hebben we voor aankomende keer nu alvast een kamer gereserveerd. Dat andreaskruis is echt fantastisch, zo hadden we deze nog nooit gezien. Gaan daar zeker gebruik van maken. Deze keer zijn we alleen boven bezig geweest en heb mijn subje vastgezet en onder handen genomen. Ook heb ik haar door een andere Meester laten kennis maken met stroom. Was een nieuwe ervaring voor mijn subje en zij had dit altijd al aangegeven te willen ondergaan. Ook hebben we gezien dat er zeer veel mogelijk is en wat een schitterende kooien. Het is net als bij de “efteling”. Daarmee bedoelen we dat er te veel is om in één keer allemaal te ontdekken. Buiten dit om was ook het buffet fantastisch. Kortom, we hebben een geweldige avond gehad.

Bedankt en tot snel!

Meester X en sub c

Beste Hans en Monique

We hebben het jullie ook al tijdens de avond laten weten, maar willen dit ook maar al te graag kwijt per email zodat jullie het misschien wel op jullie website zouden willen plaatsen. Wij bezoeken nu al ruime tijd deze avonden, eigenlijk vanaf het begin af aan al. Jullie hebben met wat aanloop probleempjes te kampen gehad, maar het is ook niet makkelijk direct om BDSM minded Nederland voor je zien te winnen en bij elkaar te krijgen, maar het is jullie gelukt hoor! Eerlijk gezegd hadden wij er in beginsel een hard hoofd in en niet verwacht dat het ooit zo druk zal worden en dat is geheel aan jullie inzet te danken. Jullie staan altijd open voor nieuwe ideeën en hebben je goed bij jullie gasten geïnformeerd en daar wat mee gedaan. Bovendien is het niet verkeerd dat jullie zelf ook veel met BDSM bezig zijn dus weten wat zich allemaal afspeelt in dit “kleine” wereldje. Wij vinden het een goede set dat jullie je vooral / voornamelijk hebben gericht op mensen die actief spelen en dus niet zo zeer op de lak en leer fetisjisten die meer prat gaan op de outfit, maar eigenlijk weinig tot niets ondernemen. Een goede keuze! Ook begrepen wij dat jullie in samenspraak met een aantal gasten de muziek afgestemd hebben op deze avonden. Jullie weten zelf immers ook dat een Meester of Meesteres zijn sub wel moet kunnen horen en andersom ook. Dat is vaak een probleem bij die enkele BDSM avonden die er in ons land te vinden zijn. Bovendien zijn er ruim voldoende speelplekken zodat ieder lekker zijn gang kan gaan. Het enige min puntje als we al van een min puntje mogen spreken is de ruimte beneden. Er is ruim voldoende plek, maar zien dat altijd dezelfde de gehele avond dat schitterende buizenframe in beslag nemen. Wij wilde jullie dit niet tijdens de avond zeggen, maar vinden dat we het toch eventjes moeten aankaarten. Misschien kunnen jullie daar wat mee. Verder een dikke 10 hoor, en die 10 ook zeker voor het eten. Allemaal prima verzorgt. Bedankt voor jullie lieve mail. Het puntje van kritiek begrijpen wij en hebben we al enkele keren te horen gekregen. Wij zullen dit in de gaten houden en er zeker iets mee doen. Toch zouden we het erg fijn vinden als men direct tijdens de avond naar ons toe komt zodat we er nog tijdens de avond zelf iets aan zullen doen. Ook wij vinden het juist leuk als er afwisseling is, maar weten dat degene die daar erg veel gebruik van maakt ook graag haar plaatsje afstaat aan anderen hoor. Dus dat komt zeker goed.

Master Pee en sub L

Beste Hans en Monique

Sinds enige tijd komen wij op als swingers naar jullie club. Toen we zagen dat jullie ook een sm gerichte avond hadden hadden wij onze bedenkingen of dat wel wat zal worden. Wij moeten bekennen ongelijk te hebben gehad en het is juist een hele leuke avond. De sfeer is anders, maar heel bijzonder en werkelijk iedereen staat open voor een praatje. Het lijkt een groep, maar dan toch weer ieder voor zich zonder enige groepsvorming. Gewoon leuk zoals het is! Juist door deze avond zijn we zelf ook wat gaan experimenteren met bondage en blindoekje. Afgelopen keer hebben we onze eerste zweep aangeschaft, volgens de verkoper was dit een flogger. Ook thuis kunnen we nu wat experimenteren en vinden het leuk om bij jullie van die ervaren meesteres weer wat adviezen te krijgen over bondage en dergelijke.
Zelf moeten we er nog uitkomen wie van ons de dominant is, maar hebben ook gelezen dat je dit kan afwisselen en dan noemen ze dat switch. In dit prille stadium houden we het daar dus nog even op en zullen nog vaak deze avond gaan bezoeken. Hebben inmiddels gezien dat je sm en swingen ook heel spannend kan combineren. Misschien hadden we hier wel eerder voor open moeten staan omdat het zo allemaal nog leuker wordt. Verslag van de sessie elektro met Elektro Paul door sub h. Aangezien ik een keer heel kort een lektrohandschoen had gevoeld en we graag experimenteren had mijn meester aan Elektro Paul gevraagd of hij een sessie elektro met me wilde doen. Hij had, zoals altijd, zijn spullen bij zich en nadat ik keurig om een sessie had gevraagd zijn we naar boven gegaan. Daar werd ik met de handen aan de hangende ketting gezet en vroeg ik om de blinddoek omdat ik dat prettiger vond. Paul begon met een grote bol die een mooi violet licht gaf, volgens meneer E dan, ik zag niks maar voelde het wel.
Ik voelde het al behoorlijk maar het deed niet echt vervelend zeer. Daarna zette Paul er een soort grove kam op. Die kwam al harder aan en het spetterde en vonkte behoorlijk. Ik had al meer moeite om dit te verdragen. Daarna trok Paul zijn handschoenen aan en werd ik daarmee bewerkt. Ik moest daarna wel bijkomen en we zijn even op een bank gaan zitten. Het was voor mij dan ook de eerste keer en we vonden het een hele ervaring. Erg leuk dat Paul dit heeft willen doen…
Paul, bedankt het was super!!

Beste Monique en medewerkers.

Sinds enige tijd komen wij regelmatig bij jullie langs en vinden het tijd om eens te reageren om onze ervaringen te
delen met anderen en eventuele nieuwkomers over de streep te trekken. Wij voelen ons reuze bij jullie thuis en zien er iedere keer weer naar uit om naar jullie af te reizen. Iedereen gaat zeer respectvol met elkaar om, niets moet en alles mag! De 1e paar keer vonden wij het nogal eng maar wel heel spannend. De stellen of mannen die contact met ons zochten waren zeer respectvol en als wij aangaven er nog niet aan toe te zijn werd dit als vanzelfsprekend aangenomen.
Ons 3e bezoek was het dan raak. Een man zat naast ons te kijken hoe wij bezig waren en mijn vrouw begon hem af te trekken en te pijpen. Hierdoor was voor ons de kop eraf en konden we ongedwongen gaan genieten van elkaar en anderen. De keren daarna heeft mijn vrouw het gedaan met diverse mannen tegelijk en alle géne viel toen helemaal weg!
De laatste keer dat we geweest zijn was er de combiavond en is mijn vrouw op een zeer respectvolle manier ingewijd in de BDSM. Dit was altijd iets wat not done was bij haar. Toch raakten we met een stel in gesprek die dit wel uitoefenden en kregen toen al een hele andere kijk op BDSM.
Toen wij naar boven gingen is mijn vrouw voor het eerst op de Gyneacologenstoel gegaan en bleek het stel wat aan BDSM doet achter ons aangekoemn te zijn. Zij voegden zich bij ons, gingen mijn vrouw blinddoeken en begonnen haar zeer zachtjes en met beleid met een zweepje te bewerken. Wat bleek, ze vond het lekker en even later nam de vrouw met een voorbinddildo mijn vrouw! Jullie zullen begrijpen dat dit natuurlijk zeer opwindend was.
Kortom, wij hebben het ontzettend naar onze zin bij jullie, alles is schoon en het buffet is heerlijk. Daarnaast is jullie
personeel zeer vriendelijk. Jullie hebben er dus vaste bezoekers bij en hopen langs deze weg dat meer mannen, vrouwen, stellen over de streep worden getrokken en jullie gaan bezoeken.

Jullie verdienen dat!

Liefs en groeten
T&M

Wij hebben deze avond nu twee keer bezocht en enorm genoten. Wat wij vooral fijn vonden was de warme ontvangst en de onderlinge sfeer. Wij behoren tot de beginners v.w.b. het BDSM spel, maar hebben tijdens deze avonden diverse leuke gesprekken gehad en ervaringen uitgewisseld. Ook vonden wij het fijn om van een Meesters wat tips te ontvangen. Thuis hebben we al het e.e.a. uitgeprobeerd, maar de eerst komende keer gaan we dat zeker ook tijdens de avond doen. Wij kunnen iedereen die een tikje nieuwsgierig is naar BDSM deze avond zeker aanbevelen.
Buiten het BDSM gebeuren om vonden wij alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten was goed, de en de ruimtes waren erg proper. Voorheen hadden wij wel eens een parenclub bezocht, maar daar vonden wij niet wat wij zochten. Deze BDSM avond is echt een avond waar we onszelf verder ontdekken en we leven nu al weer naar de eerst komende avond toe.

Aankomende keer gaan we ook eens de Discovery proberen. Wij hadden vernomen dat dit een zeer drukke avond is en er ook gelegenheid is voor BDSM. We hebben zowel tijdens de BDSm Saturday als op internet al zoveel positieve geluiden vernomen dat we erg nieuwsgierig zijn geworden.

Lieve Monique en Denise, bedankt voor alles en we zien jullie weer op de Discovery.

Groet,

K.B. en slaaf T

Het was wederom een heerlijke avond vrijdag.
Mijn Meester en ik hebben genoten van het spel van anderen en van elkaar.
MissJJ en butler waren al volop in het spel toen wij aankwamen, altijd een heerlijke binnenkomer.
Later op de avond kreeg butler nog een mooie boot met naalden op zijn rug.
MissJJ, klasse het was een mooi kunstwerk.
Zelf een heerlijk spel met mijn Meester mogen spelen, al valt het niet mee om geblinddoekt
en gebonden de trap af te lopen, maar het is gelukt.
Verder kan ik niet anders dan vertellen dat deze avonden heerlijk zijn evenals de BDSM avond.
Ongedwongen sfeer, iedereen is gelijk en er word volop gespeeld, super.
Liefs marian en haar Meester Pieter

Hallo allemaal,

Wat was het weer een gezellige boel zaterdag 25 februari.Een gezellige groep mensen bij elkaar.

Er was veel te zien en er werd goed gebruik gemaakt van de bovenverdieping. Dat kan ook niet anders met dat unieke spinnenweb. Steeds meer mensen weten hoe ze hem moeten kantelen, en wat voor mooi spel je er mee kunt spelen. Je kan tenslotte je sub alle kanten op draaien. Het gaat heel makkelijk en je hoeft er geen hulk spieren voor te hebben.
Weet je niet hoe het moet, dan loop je naar de bar en vraagt of iemand het voor kan doen.
Het kan zijn dat je voorkeur niet uitgaat naar een spinnenweb, wel geen man overboord, want er zijn tafels, een gynaecoloogstoel ,swings, kettingen aan het plafond en een schandpaal ontbreekt ook niet. Wat dacht je van het andreaskruis beneden, dat is ook een hele mooie, het kan kantelen en draaien en vergeet niet de buizen stellage (mijn favo). Kortom er is voor iedereen wel wat.we dachten dat de Finse sauna en het Turks stoombad al een traktatie waren, maar nee we worden nog meer in de watten gelegd, want vanaf heden is er een infrarood sauna. Dus als je met het spel goed gebruik hebt gemaakt van je sub/slaaf dan kun even lekker bij komen in de infrarood en met het uitzicht op de verhoogde bank, kan je natuurlijk een aantal subs daar aan het werk zetten en met een beetje fantasie heb je dan als meesters en meesteressen mooi uitzicht en entertainment.Voor mij was het een heerlijke avond ik had 2 subs mee.Butler en Lotje(travo). Ook het samenspel met meester Willem en zijn Teef was heel mooi.
Ook het korte moment dat ik even een sub in de gaten heb gehouden. Dat was een heel lekker pakketje om beet te pakken
Kort om het was een hele diverse avond. We kijken al weer uit naar naar de volgende vierde zaterdag van de maand.

Gr MISS JJ

(Butler)

******************************************************************************************
Lieve mensen,
Even een woordje over kerst avond. Het was heel heel gezellig. Wat een feest om op kerst avond gewoon je zelf te mogen zijn en te feesten op een manier wat bij je zelf past.Natuurlijk was het de BDSM avond en natuurlijk waren de meesters en meesteressen en onze heerlijke subs gezellig bezig en hun spel aan het spelen .En ook de swingers waren gezellig hun ding aan het doen. Kortom een kerst avond zo als hij hoort te zijn gezellig met mekaar onder één dak . We hebben met mekaar een hele gezellige kerstavond neergezet.
Dan het personeel wat weer zijn uiterste best had gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken.Ook de muziek was heel goed samen gesteld, sfeer volle kerstmuziek maar toch ook veel ruimte voor ander smaken . Vooral de reggae viel bij ons erg in de smaak .
Er was ook ruimte voor wat kerst pret,zo als de menselijke kerst boom aan kleden .En natuurlijk niet vergeten Wilma aan het andreaskruis met de zwarte kaarsjes in en op haar borsten gestoken ,Willem dat was mooi en sfeervol om naar te kijken een heel eigentijds kerst stuk.
Ook Wim was met zijn shop weer volop aanwezig, mooie en ook vooral spannende spullen. Ik kan je wel vertellen dat ander shops vaak niet open staan voor eigen ideeën . Wim dus wel, zo ben ik aan mijn leren rok gekomen die ik net even anders dan de andere wilde hebben.
En dan nog de mensen die zich in het begin van de avond in mooie pakken hadden gehesen , Piet je zag er uit om door een ringetje te halen. Ook je pochet was heel origineel vond het heel club waardig om daar een kerst rode kante string voor te gebruiken.
Verder willen we iedereen een mooi en spannend 2012 wensen en dat maar veel mensen de weg weten te vinden naar de BDSM avond ( vierde zaterdag van de maand) .
Groetjes Miss JJ en Butler Wij hebben inderdaad ook genoten van de levende kerstbomen haha.

Hoi Monique en Hans,
Het was afgelopen zaterdag 26 nov weer erg gezellig. Ondanks dat er een wasteland party ergens anders was , was er toch een leuke groep mensen . Er hing een fijne sfeer.
Het eten was weer goed verzorgd en de bar was weer voorzien van fijn personeel . O ja lieve dame achter de bar nog bedankt voor het ijsje , Butler heeft er op een hele aparte manier van kunnen genieten. De speel ruimtes werden weer goed gebruikt. En de swingers kwamen ook aan hun trekken want die hadden ook hun plekjes. Wel was het leuk te merken dat de swingers regelmatig boven bij de BDSM kwamen kijken . Dit is heel fijn omdat ze ook regelmatig goede vragen stelde. Kijk dat is nu prettig ,dan kun je soms dingen uitleggen en dan ontstaat er ineens een fijn contact.
Ik kan deze avond echt aanbevelen voor swingers paren die BDSM nieuwsgierig zijn . Je kan lekker swingeren maar ook wat rond kijken in de BDSM wereld en ideeën opdoen .
Dan onze nieuwe gastvrouw ,om door een ringetje te halen. Blij te horen dat we voortaan op de BDSM avond en de Discovery avond van je aanwezigheid kunnen genieten.
Ik hoop dat de BDSM 24 dec (kerstavond) een goed gevulde avond word ,we kijken er al naar uit.
groetjes
Miss JJ en ButlerWij hebben ook veel zin in 24 december!
Beste Monique en Hans,

De afgelopen zaterdag was goed zo ,de combi die gemaakt was, iedereen mooi in het zwart en rustig kijken en actief spel.Muziek om de juiste sterkte ,horeca weer Top. en wij {en ik denk ook de andere aanwezige weer genoten} , Dank daarvoor.

Groetjes Mr Guus & slet slavin louise.

Hoi Hans en Monique

Al meerdere keren waren wij op jullie discovery party en zijn erg blij dat jullie nu ook een speciale BDSM avond hebben opgezet. Hebben leuk ons spel kunnen spelen en het andreaskruis was echt top! Zo’n kruis zijn we nog nooit ergens tegen gekomen en zullen het vast heel vaak gaan gebruiken. Mijn slavin en levenspartner was ook erg enthousiast over dit kruis. Ze voelde zich er heel prettig aan vast staan en kon zo helemaal in het spel opgaan met een geweldige ontlading aan het eind.Wij hebben de weg naar jullie gevonden en hopen dat vele dit nog zullen gaan doen.

Meester Meus met slavin

hallo,

Wij kwamen laatst eigenlijk voor een paren avond maar hadden niet goed gezien dat het een sm avond zou zijn. toch hebben wij genoten en waren blij dat we zwarte lingerie bij ons hadden. volgende keer komen we zeker terug op deze avond en zullen dan iets beter voorbereid en gekleed komen. onze interesse in sm hebben we al jaren en hebben thuis al diverse malen het e.e.a. gedaan. tijdens de avond bij jullie hebben wij zelf niets gedaan maar wel genoten van wat we zagen en zijn daar zeer door geprikkeld om verder hierin rond te kijken. hebben leuk gesprek gehad met een meesteres en kregen een paar handige en spannende tips van haar. volgende keer gaan wij zelf ook even kijken om lekker tijdens deze avond wat te doen. tot nu toe alleen nog in eigen slaapkamer gedaan.Zo maar per ongeluk op deze avond terecht gekomen kan grote gevolgen hebben haha. Tot ziens.

Hoi Wim en Monique,

Wij zijn erg blij dat er nu eindelijk eens een avond is op de zaterdag avond. Het lijkt er vaak op dat bdsm vaak ondergeschikt is en op lastige tijden en avonden zijn, maar daar is nu een eind aangekomen. Eindelijk een club die het er op durft te wagen om dit op de zaterdag avond te doen. Super!Uiteraard hebben wij ook wat schoonheidsfoutjes gezien, maar het feit dat jullie daar gelijk wat aan doen zegt ons genoeg.Momenteel hebben wij al diverse bdsm kennissen ingelicht over deze avond. Zelf kwamen wij al af en toe in de boot, maar dit is toch eventjes anders. Ten eerste het feit dat het hier de zaterdag avond betreft en we de volgende dag lekker vrij zijn en ten tweede dat dit meer een bdsm avond is voor het spelen van het spel en niet zo zeer voor het dansen en het showen van de kleding. Wij vinden namelijk dat de laatste jaren het bdsm overschaduwd wordt door mensen met een lak of leer fetish in combinatie met pil of ghb en verder niets met bdsm te doen hebben. Het fijne bij jullie is dat jullie je echt richten om het bdsm gebeuren.

We gaan zeker heel vaak komen en kunnen het niet beloven, maar proberen er iedere maand te zijn.

Groetjes

Henk en Cyndy

Hallo,

Wij waren op jullie eerste BDSM avond en hebben ons prima vermaakt. Wel hebben we nog enkele kritische noten, maar die hebben we jullie tijdens de avond ook laten weten.1. de muziek mag wat zachter zodat het spel niet verstoort wordt en men zich tijdens het spel wel verstaanbaar kan maken. De muziekkeuze vonden wij overigens niets mis mee, maar het gaat om de volume knop.

2. enkele ruimtes waren slecht verlicht en bij een BDSM spel wil men graag wel goed kunnen zien. Ons advies is daar iets aan te doen.

3. het eten. Natuurlijk hebben jullie je best gedaan, maar is het geen goed idee om ook warm buffet neer te zetten zoals ook op jullie zaterdag avond. Wij zijn daar ooit eens geweest en weten dat het eten erg goed was.

Verder zullen wij zeker vaker komen, want de locatie, de speelruimtes, de hygiëne en de sfeer waren perfect.

Groet,

SIR B en slavin J

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers