WELKOM BIJ BDSM-SPEL

Reacties bezoekers

 

Wij willen jullie even laten weten dat wij blij zijn dat de BDSM combi is verhuist naar de zondag overdag-avond. Deze dag komt ons beter uit dan de zaterdag avonden, maar vernamen dat je ook nog steeds op zaterdag avond kan spelen. Wij wisten niet wat we moesten verwachten van de zondag, maar het was echt super. Er werd overal gespeeld en ook de show van Meesteres Fran zat weer leuk in elkaar. Ook viel het ons mee dat er nog zoveel mensen op de zondag komen en de sfeer zat er gelijk al vroeg in.
Wij komen volgende maand zeker weer! Helaas zijn wij sinds enige tijd van Fetlife af omdat we op het werk ontdekt waren met één van onze profieltjes. Dat is ook de reden dat we reserveren via jullie BDSM website.
Aankomende keer nemen we een extra slavin mee en bij deze reserveren we daarom graag voor 3 personen.
We kijken nu al uit naar zondag de eerstkomende zondag.
femkesub

 

Beste Hans en Monique

Na lange tijd waren we weer eens op een speelavond bij jullie en hebben weer erg genoten. De sfeer is fantastisch en de demo van Meesteres Fran was echt super. Goede uitleg en op een leuke manier. Wij zijn superblij om te horen dat jullie in 2024 de speelavond voortaan op zondag middag/avond gaan houden want dan kunnen wij veel vaker naar jullie toe komen.

We zullen daarom voortaan proberen om de eerste zondag van de maand hiervoor vrij te houden want we hebben de sfeer van jullie speelavond enorm gemist.

Groetjes

Master John en sub lisa

Ballen afbinden:

Laatst was er wederom een BDSM avond bij club Monique. Deze avond was er een workshop ballen af binden door Mrs Fran. De activiteit werd aangekondigd door een grote flyer in de club. Men kon zich opgeven bij Mrs Fran. Er waren drie mannen en een Lady wie zich op hadden gegeven. Om tien uur stond het al snel vol voor de workshop. Bij de workshop was ook een wedstrijd element ingebouwd, namelijk het winnen van een piñata voor de slaaf met de grootste balomtrek.

Na een goede voorbereiding, uitleg, en bespreking van de veiligheid was uw_dienaar aan de beurt. Hij stond op een verhoogd podium zodat de deelnemers aan de workshop het goed konden zien. Mrs. Fran begon als eerste met het meten van uw_dienaar zijn bal omtrek, waarna het afbinden op een professionele manier uitgevoerd werd. De twee andere slaven en Lady volgde hierna. Hierna was de prijs uitreiking voor de ballen omtrek. Het bleek dat uw dienaar de grootste omtrek had. Enthousiast sprong uw_dienaar op, en richtte zich met een lineaal op de piñata, waarna een regen van snoep en zoetighied volgde.

Vervolgens waren veel mensen enthousiast geworden over het ballen op binden, waarna nog enkele aanmeldingen volgde. Er was zelfs een Meester die het ook wilde ervaren.  Na deze leuke ervaringen melde uw dienaar zich bij Mrs Fran voor een ervaring met jeu de boules ballen. Om de beurt werd een jeu de boules bal aan het afbind touw opgehangen. Uiteindelijk hing er zes ballen met een gewicht van 4,5 kilo aan zijn ballen. Mrs Fran gaf hem de opdracht er een stukje mee te gaan lopen. Welke hij correct en netjes opvolgde. Hierna werden de ballen weer verwijderd door Mrs Fran. Een tweede slaaf melde zich om hetzelfde te ondergaan. Ook hij doorstond dit glansrijk. Na een vragen rondje was de workshop ten einde.

Bedankt Mrs Fran voor deze leerzame ervaring. Spel Mrs Fran uw dienaar

Ondertussen werd er volop gespeeld boven maar ook beneden. uw dienaar zat netjes op de grond waarbij Mrs Fran de punten van haar laarzen in het lichaam van uw dienaar duwde. Vervolgens werd uw dienaar voorzien van enkel klemmen op zijn lichaam waarbij Mrs Fran hier meerdere malen aan trok of de hakken van haar laarzen gebruikte.

Een mooi spel om te zien

Enige tijd loop ik met de fantasie om vastgebonden te worden zodat in een touw bondage. Ik had dit vaak op internet bekeken.  Na diverse keren een reservering te hebben gedaan en ook weer een afzegging omdat ik als alleen staande jonge vrouw toch steeds op het laatste moment het lef niet had was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. Ik had alle moed bij elkaar verzameld en stond met knikkende knietjes in de rij voor de ingang. Toen ik eenmaal aan de beur was regelde Monique een dame voor mij waarvan ik door mijn zenuwen vergeten ben te onthouden. Sorry, daarvoor, want zij was erg lief en ik voelde me gedurende de rondleiding al helemaal tot rust komen. Als ik er nu op terug kijk heb ik me al die tijd vooraf helemaal voor niets zo druk zitten maken, want echt alles was tiptop in orde en de sfeer was  zeer gemoedelijk. Dit had ik dus al eerder moeten doen!

Rond 22 uur was er een demo sounding. Ik heb dit vooraf eerst even opgezocht op internet en vond het vrij heftig. Maar de manier waarop de Demo door de Meesteres werd gegeven was echt bewonderingswaardig te noemen. Zo relaxed en zo normaal praten en uitleggen waar zij mee bezig was.  Iets wat in mij ogen extreem leek bleek heel mooi te zijn om te zien. De manier hoe deze Meesteres met haar slaafje omging en het publiek toesprak en uitleg gaf maakte er voor mij en ik denk ook voor vele anderen een bijzondere ervaring van.

Ook heb ik nog even gekeken in de BDSM shop. Allemaal heel spannend om te zien en ik ben deze avond erg geprikkeld geworden om toch de stap te gaan maken en mij over te geven aan mijn onderdanigheid.

Meester Hans, welke de eigenaar van deze club bleek te zijn, was erg vriendelijk voor mij en nodigde mij uit om een keer een sessie bij hem te ondergaan. Gewoon rustig aan beginnen om mij op deze manier verder te helpen. Inmiddels heb ik de afspraak al staan en zie er enorm naar uit. Ik had ook positieve verhalen over Meester Hans vernomen, dus dat durf ik zeker aan. De avond zelf heb ik verder niets gedaan, maar alleen lekker rondgekeken en veel mensen gesproken. Het was echt een geweldige avond om nooit te vergeten en ik ben erg benieuwd wat mij nog allemaal voor moois staat te verwachten.

Lieve Monique en beste Hans. Ik Henri ben zaterdag voor het eerst in een club geweest. Wat heb ik genoten waanzinnig. Onwijs goed geregeld allemaal. Hotel vooroever genomen met Elli naar jullie. In de taxi zaten 2 lieve mensen die mij de hele avond hebben vermaakt. Bdsm was voor mij totaal nieuw. Heb meegespeeld als sub. Alle emoties kwamen eruit ongelofelijk wat is dat gaaf. Ben man van 58 en dit was een drempel maar gewoon gedaan. Alles was perfekt mensen achter de bar super!!! T girls jij zelf wat een ontvangst!!!! Eten etc super gewoon. Kom snel weer aan voor een super avond. Liefs en groetjes Henri. Ps dit mag je plaatsen op de site.

Als single slavinnetje bezoek ik geregeld jullie playnight en geniet van al het respect dat ik daar krijg. De ene keer vind ik een leuke Meester of Meesteres waarbij ik mij dan aanbied, maar als dat er een avond niet inzit vermaak ik mij ook prima door te zien hoe anderen spelen. Gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Alles is prima geregeld en ondanks ik ook wel eens elders heb gekeken kan ik toch nergens anders de sfeer en het respect vinden zoals bij jullie. Enige tijd geleden heeft een Meester tijdens één van de avonden mij kennis laten maken met elektra play en op zich vond ik het best wel fijn. Toch zoek ik ook het erotische tintje en dat kon ik helaas bij deze Meester niet vinden. Ik besef me dan ook dat het best wel lastig is om alle puzzel stukjes in elkaar te laten vallen, maar omdat ik nooit vooraf weet wat een avond zal brengen maakt het voor mij ook steeds wel weer spannend om naar toe te leven.

Liefs en tot binnen kort

Nicole (ik heb geen speciale BDSM naam zoals de meeste, maar gewoon Nicole voel ik met het fijnste bij)

Meester Hans & Meesteres Monique,

Geregeld zien wij op Uw BDSM avonden mooie jonge slavinnetjes rondlopen onder leiding van Meester Hans. Nu zijn wij een BDSM stel waarvan de mannelijke D zijn vrouwelijke subje ook graag zal aanbieden om onder Meester Hans te dienen en U bij te staan tijdens de avonden. Ik zal dan wel aanwezig zijn, maar me uiteraard verder nergens in mengen. Mijn sub zal zich volledig aan U moeten overgeven!!  Wij vernemen graag wat de mogelijkheden zijn want mijn subje zal het een eer vinden om Meester Hans te mogen dienen en de club te mogen helpen.

Master Magic en subje smooth

Wij leiden inderdaad subjes op die ons zowel in de club als privé moeten dienen.  Wij zoeken alleen subjes zonder vaste D omdat wij beslist niet voor eenmalig zoeken, maar om voor langere tijd iets moois op te bouwen.  Helaas kunnen we jullie dus niet helpen. Zien jullie graag binnenkort weer op één van onze BDSM speelavonden.

Hans & Monique

Het was mijn aller-aller eerste bdsm event en ik heb mijn ogen uitgekeken naar de spellen van anderen en ben zelf door @Meesteres-Fran op liefdevolle wijze onder handen genomen. Ik kwam in een warm bad en voelde me heel erg thuis als beginner.

Wij hebben genoten!
Zoveel met oude en nieuwe contacten bijgepraat dat het voor ons later werd dan het ooit is geweest voor we naar het hotel gingen (daar was het ook weer als vanouds). We hadden het zo druk dat de “actietas” in de auto bleef.
Het “nieuwe eetregime” beviel ons ook uitstekend
Ik kreeg inderdaad veel complimenten over de nieuwe outfit die ik alle aan mijn lieve Meesteres heb doorgegeven.
Ze heeft al het een en ander in haar hoofd voor aanstaande vrijdag en ik weet al dat in een totaal andere stijl zal zijn.
Zelf hoop ik dat ik (ook na meer dan een half jaar) vrijdag eindelijk weer een keer mag exploderen.
We verheugen ons er weer op.

Zero en Mrs B Strong

Ken je die koeien die weer voor het eerst de wei in mogen? Zo blij stond ik te trappelen in de hal.
Wat was het leuk om iedereen weer te zien.
We hebben een leuk spel kunnen spelen en hebben volop genoten.
Het eten was goed geregeld! Complimenten aan de bediening en bar dames.
Enne sabrinna wat was je weer mooi, gastvrij en lief! De volgende keer maken we tijd voor de handmassage

Ding 80

Het was weer als vanouds ontzettend gezellig druk op de avond, met veel leuke interessante mensen spellen en interacties tussen de bezoekers.
Ik heb heerlijk kunnen spelen en m’n vriendin en spelpartner van de avond was helemaal in haar nopjes met haar eerste bezoek aan jullie club.
Aankomende vrijdag zijn wij dan ook van de partij, om te genieten van de vrijheid die nu weer mogelijk is.

Mistres Crystal

Hoi Hans en Monique

Wat een geweldige ploeg werkt er momenteel bij jullie. Diny, Hanna en Miemie zijn drie super leuke meiden. Wij weten zelf dat het momenteel moeilijk is om aan personeel te komen, maar jullie hebben echt een top team zeg! Deze meiden dragen de dna van de club uit. Vriendelijk, hard werkend met een vleugje humor. Ook het eten is echt perfect geregeld. Wat een goed idee zo’n eetkaartje. Allemaal erg lekker overigens! Alleen jammer dat jullie de laatste tijd zo snel vol zitten, we moeten tegenwoordig al snel reserveren om er in te kunnen. Dit is voor ons een klein nadeel omdat we niet meer spontaan kunnen besluiten een avondje naar Monique te gaan. Uiteraard voor jullie alleen maar fijn en het bewijs dat mensen heel graag jullie club bezoeken,  Voor nu willen we gelijk even reserveren voor 6 augustus. Als we een bevestiging hebben ontvangen dan kunnen we ook het hotel reserveren voordat die vol zitten

We horen het dus graag van jullie of er nog plaats is.

Groetjes van stelletje Brabant zoals jullie ons noemen

Discovery 2/7/2021

Al vaak was er besproken om naar een club te gaan als ik er aan toe zou zijn. Nu zou het eindelijk gaan kunnen, u had gereserveerd. Heerlijk er naar toe geleefd, op de site gekeken maar toch niet echt een duidelijk beeld van hoe het zou zijn.

Eindelijk was het dan zover samen in de auto onderweg. Beetje gespannen was ik zeker wel alleen zou ik nooit gegaan zijn.

We rijden de parkeerplaats op ik zie veel auto’s staan het is druk.

We pakken de spullen en lopen naar binnen, de deur gaat open er lopen wat mensen rond u had gereserveerd ik mag betalen ze zijn vriendelijk achter de balie. 

Daar gaan we dan de deur door u komt gelijk een bekende door ik kijk rustig mijn ogen uit zoveel verschillende mensen bij elkaar.

We lopen naar de kluisjes lekker onze spullen in de kluis gedaan. Gaan terug naar de bar kijk of we kunnen gaan zitten we hebben een plekje we zitten ik kijk wat rondkijken. 

Dan mag ik nog wat drinken gaan halen ik de mensen aan de bar zijn ook allemaal vriendelijk. Ik heb niet het idee dat ik opval in de club misschien kijk ik zelf wel meer naar andere dan andere naar mij.

Als het drinken op is, gaan we boven kijken hoor ik u zeggen het was best rustig boven 

Ik zie wat bdsm toestellen mijn fantasie springt even alle kanten op.

Dan zegt U kleed je maar uit zonder er echt over te denken kleed ik me uit vindt het fijn dat ik string aan had. Nu was het zo ver.

De heerlijke zweepsessie  kwam er aan voor mij was best wel een tijd geleden. In het begin was het wel lastig om me te ontspannen te genieten ik was te veel met de omgeving nog bezig. Na het sluiten van mijn ogen kon ik helemaal opgaan in mijn eigen wereldje. 

Helemaal weg en geniet van de aandacht die ik krijg. Na de heerlijke zweepsessie stond ik na te genieten daar waren wel ander gedachten over maar ik kon dat even niet meer hebben, ik mocht gelukkig rust nemen. We zijn naar beneden gegaan waar ik me als slet mocht aankleden daar voel ik me in de club zeker fijner in dan als dame. Even rustig buiten wat roken was een prima voorziening voor. Dan lekker rustig nog wat drinken en wat eten. Na een paar drankjes en het zijn in een club wat ik eigenlijk al normaal ga vinden weer naar boven daar heerlijk genoten van een massage. En het heerlijk kunnen knuffelen met elkaar. Nog beneden wat drinken ik weer even roken kom daar ook al tot gesprekken. Nog een kopje koffie en dan weer naar huis.

Met een heerlijke ervaring rijker alles kan en iddd niets moet iedereen is daar zoals ie is.

Dank U Meester voor deze mooie ervaring

Xxx amber 

Vaste bezoekers

Als vaste bezoekers zijn wij zeer tevreden. Het eten is echt fantastisch, hygiëne helemaal top, bediening super en ook de muziek mag er zeker zijn. Eigenlijk hebben we geen enkel negatief commentaar, maar omdat wij er bijna iedere maand zijn valt het ons wel op dat de muziek(zeker niet slecht), maar wel steeds hetzelfde is. We hebben het hier de laatste keer ook met een ander stel over gehad en ook zij konden zich in dit kleine puntje van kritiek vinden.

Verder dik tevreden en tot de eerst komende keer. We hebben ons weer aangemeld!

Jac & Ben

Beste Jac en Ben. Deze namen zeggen ons even niets, maar waarschijnlijk hebben jullie op fl andere namen. Wij kunnen ons volledig vinden in jullie kleine puntje van kritiek. We hebben twee speellijsten van bijna negen uur, dus je zal niet vaak hetzelfde horen tijdens de avond. Maar het is wel steeds hetzelfde en daar hebben jullie helemaal gelijk in. Wij gaan hier dan ook direct mee aan de slag en zijn bezig met een nieuwe speellijst. Op dit moment bestaat deze uit ruim twee uur, maar zullen deze verder uitbreiden.

Wat hebben wij genoten

Afgelopen zaterdag hebben wij wederom enorm genoten. Wij komen echt heel graag naar jullie en hebben de auto rit daar graag voor over. Afgelopen zaterdag hebben we ook nog een leuk gesprek gehad met jullie subje coco.  Zij was heel erg blij met jullie en zo te zien jullie ook met haar.  Zo’n subje zullen vast vele jaloers op zijn! Ook vertelde coco ons dat Mimi achter de bar ook op fl staat en een subje is. Echt leuk slavinnen achter de bar 😉 Verder willen wij nog even onze complimenten geven over de extra ruimte op de bovenverdieping zodat er ook met een iets langere bullwhipe gespeeld kan worden. Wij proberen in ieder geval de vierde zaterdag van de maand vrij te houden en het liefst zouden we er altijd zijn op deze avond.

Ga zo door, want jullie totaal pakket is echt niet te evenaren.

Meester Bart & jootje

Zomaar even een bedankje.

Al zo’n vier jaar komen wij op jullie BDSM zaterdag en hebben er veel leuke mede BDSM liefhebbers leren kennen. De sfeer is fantastisch en jullie hebben het echt prima voor elkaar. Het eten super lekker en goed verzorgd, het bar personeel altijd even vriendelijk. We komen vaak als één van de eerste binnen omdat we weten dat er vaak een rij staat bij binnenkomst. De afgelopen twee keer stonden we zelfs met de auto in achter in een lange rij bij de poort te wachten en zullen dus nog vroeger moeten komen. Maar ondanks de drukte is alles prima geregeld. Als we bij binnenkomst nog niet gelijk aan de beurt zijn is het vaak even een gezellig praatje met Wim van de SM shop bij de ingang. Afgelopen vrijdag bezochten we ook voor de eerste keer jullie discovery avond op vrijdag. Het was tevens een soort van nieuwjaarsparty en erg gezellig. Wij wisten niet dat ook op deze avond zoveel BDSM ers zouden zijn en het was dus helemaal ons avondje. We hebben zelf heerlijk kunnen spelen en vinden het ook leuk om naar anderen te kijken. Meestal werken we op vrijdag, maar zullen zeker nog eens terug komen op zo’n discovery avond. Maar voor de BDSM zaterdagen zullen we altijd trachten vrij te houden.

Nogmaals willen we jullie van harte bedanken.

J en G

Beste Hans en Monique

Geregeld bezoek ik jullie club als BDSM slavin en vermaak me prima. Ik heb het tijdens de avond geregeld al gedaan, maar toch wil ik het nog eens benadrukken en jullie een zeer groot compliment geven. Nergens voel ik mij als single subje zo fijn als bij jullie. De muziek is fijn en staat zeker niet te hard zodat een spel goed te spelen is. Het eten is altijd erg lekker en daar echt aandacht aan besteed en de douchegroep en het sanitaire gedeelte zijn evenals de gehele club erg proper. Meestal vind ik tijdens deze avonden wel een Dominant die met mij wil spelen. Op zoek naar een vaste Dom ben ik in tegenstelling tot vele andere subjes beslist niet. Het doet me ook goed om steeds weer te zien dat ik bij lange na niet de enige single vrouw ben en ook dat is beslist een pluspunt. Ik zie ook geregeld slavinnen rondlopen die jullie helpen en zou dat ook graag zo nu en dan doen. Misschien als slavin glaasjes ophalen of wat rondleidingen geven. Ik zou het bijvoorbeeld leuk vinden om single vrouwen die voor het eerst komen te mogen opvangen en rond te mogen leiden.
Wil mij beslist niet opdringen, maar als jullie mij ergens voor kunnen gebruiken dan verneem ik dag graag.

Tot zaterdag

sub Mirjam

Wat vind ik deze avonden toch heerlijk en spannend. Er hangt altijd een ongedwongen sfeer in de club en iedereen is gelijk. De swingers vinden het ook spannend en komen vaak kijken bij een BDSM-sessie omdat ze heel graag willen weten wat daar nou precies gebeurt. (de interactie tussen de D en de sub) Als Meesteres spreek ik regelmatig mensen die BDSM-nieuwsgierig zijn en vragen stellen over het spel. Of graag iets willen ervaren zoals een blinddoek, handboeien, een simpele flogger sessie of andere leuke BDSM-dingen, net waar ze interesse in hebben.
In de ochtend was ik naar Utrecht geweest en had een dubbele gag gescoord. Wat een voorpret heb ik gehad om een leuke sessie te bedenken met een stel. Vanavond stond Nelliesz er met haar stand vol met mooie BDSM-materialen. Bij haar een prachtige flogger gekocht. Deze avond was weer eentje voor in de boeken. Ik begon met sub BaasKarel. en zijn vrouw sub jobrakako. Ik heb ze de dubbele gag omgedaan zodat ze met hun hoofd aan elkaar stonden en los op de dansvloer. Mijn opdracht was dat ze hun voeten niet mochten verplaatsen anders volgde er straf. Geweldig om te zien hoe ze samen deze sessie doorkwamen. Daarna werd ik benaderd door een Engelse sub a. Hij vroeg ik een dwangbuis bij hem aan wilde doen en hem dan vast kon zetten. Met behulp van sub-mo heb ik de dwangbuis aangedaan en hem een hoofdmasker opgezet. Daarna hem in de kooi stevig vastgebonden zodat hij een beperkte bewegingsruimte had. Deze kooi omhoog getakeld en hem met de cane hier en daar geplaagd. Van Meester Guus mocht ik zijn sub geblinddoekt even gebruiken voor een zweepsessie. Met haar handen omhoog vast gemaakt zodat ik er goed bij kon. Haar eerst opgewarmd met zachte floggers en daarna een heerlijke flogger-sessie op haar rug en voorkant gegeven. Ook nog met elastiekjes haar borsten gemarkeerd. Wat een feest. Bij de bar zat een prachtige dame die het allemaal maar eng vond al dat BDSM. We zijn met haar in gesprek gegaan en haar uitgelegd dat het minder erg is dan het lijkt. Zij heeft de stoute schoenen aangetrokken en is met Meester Gus naar boven gegaan. Meester Gus heeft een kleine sessie gegeven. Stralend kwam ze weer beneden en zei dat het inderdaad minder erg was dan zij dacht. Toen Meester Gus met zijn sub geblinddoekt met kaarsjes bezig was werd deze dame weer nieuwsgierig en heeft ook gevoeld hoe het is om kaarsvet op je borst te krijgen. Ik vond het mooi om te zien hoe zij stapje voor stapje haar mening bijstelde over BDSM.
Master-Mic heeft ook gespeelt met sub-mo zij kreeg een sessie met floggers en met een nieuwe flogger met kettinkjes.
Meester Willen-53 heb ik gezien op de vloer samen met sub zero (van MrsBStrong). Wat zag zero er weer beeldschoon uit. Aan de geluiden die zero maakte kon je merken dat hij volop genoot van de sessie. Ook heeft Meester Willen-53 een sessie gedaan met sub j. met een single-tail. Zij stond los op de vloer en incasseerde het prachtig.
Gezelligheid kent geen tijd bij Club Monique, maar helaas liep deze geweldige enerverende avond snel ten einde. Ik kijk weer uit naar de volgende.
Meesteres Fran.

Het was weer een geslaagde avond.
Dit keer met alles weggegaan waarmee ik gekomen ben.
Ook de shop van Nelliesz was zeer geslaagd en voor een schappelijke prijs in onze ogen.
Ook erg gelachen met de plaatselijke cateraar die het eten naar binnen mocht brengen en zijn ogen uitkeek omdat hij iets anders zag dan kip. En ook de Engels sprekende dansende man in de kooi was een feest om naar te kijken.
Bedankt voor de goed verzorgde avond en tot snel weer ziens.
Master Mic en sub-mo

Een zeer gezellige avond weer gehad.
De eerste keer met mijn nieuwe sub op de planken was ook voor mij spannend.
En dan te bedenken dat er gasten waren die dachten dat er echt gegooid zou worden met de pijlen.
Ook ik vond het leuk dat Leiband er was en heb er een leuk nieuw speeltje bij.
Wel jammer dat de avond vliegt als je plezier hebt.
Bedankt Monique en Hans voor het begrip van de dartpijlen.

Zeer fijne avond en goed georganiseerd. Altijd fijn de dansvloer te openen! Was zo leuk aan de danspaal te binden met Marc. met dank aan Shirley die ik een bondage ervaring heb mogen geven en zag wat het met haar deed, emotie voor ons beiden! Verder boven mocht ik mijzelf nog binden om heerlijk te genieten van mijn eigengemaakte prikkeldraad zweep, en Marc die mij daar heerlijk mee heeft getikt, nog nagenietend van de puntjes op de billen de terugreis. En weer als laatste vertrokken en de vogeltjes alweer begonnen te fluiten!
Dank dat het weer allemaal mogelijk is en blijft!

Hoi Hans en Monique,

Laatst zagen we over jullie club tot twee keer toe een erg goed en mooi verhaal staan in de nieuwe revu. Jullie mogen erg trots zijn op hetgeen jullie voor de BDSM betekenen. In de wandelgangen vernemen we ook niets anders dan zeer positieve verhalen over deze avond bij jullie. Aankomende keer zullen we een extra slavinnetje met ons meenemen zodat het voor de Meester dubbel genieten zal zijn. Tot zaterdag

Dom Peet

Beste Hans en Monique,

Dankjewel dat we bij jullie ons allereerste ervaring aan een Parenclub konden opdoen. Samenvattend hebben we een zeer leuke avond gehad welke door goed inlezen vooraf, de site geeft dit gedetailleerd weer, geheel aan onze verwachtingen voldeed. Mede doordat we op voorhand samen ook goed alles hadden bekeken en besproken was er bij ons niet een heel hoog spanningsveld aanwezig of twijfels in de go/no-go beslissing. Met beginend BDSM interesse (BD only) leek ons de Combi Saturday de meest geschikte avond voor ons. Enerzijds konden wij hierdoor geheel neutraal een kijkje nemen in wat deze wereld te bieden heeft en anderzijds konden we ook de meer reguliere kant van een bezoek aan een Parenclub ontdekken. Onderweg naar Noord Holland, voor ons een rit van 190km, spraken we over alledaagse zaken die niets met de avond van doen hadden. Zo kom je bijvoorbeeld tot de ontdekking dat NL op weg naar het noorden eigenlijk bij AMS stopt. Pas toen we de Zuiderdijkweg insloegen en de finishvlag op het navigatiescherm in beeld kwam kwam er van Bree nog even een opmerking: “Gaan we dit echt doen?” Gelukkig waren we vroeg dus was er nog voldoende parkeergelegenheid en hoefden we niet ver te lopen. Fijn dat de ondergrond voldoende hard is en je daardoor niet echt bezorgd hoeft te zijn je hakjes kapot te lopen. De deur werd opengemaakt door een T-girl waarna Monique ons direct welkom heette en ons vroeg of we al eerder geweest waren. Voordat we er erg in hadden werden we door Brenda van een rondleiding voorzien. Ik kon hier van genieten omdat Bree zich supersexy voelde en ze uiteraard bekeken werd door de aanwezigen. Maar ze is dan ook niet te missen vanwege haar lengte en slanke figuur gestoken in een dun leren jurkje met wit/zwarte stippen blazer en uiteraard bijbehorende panties/high heels. Voor de avond voelde zij zich prettig in een champagne kleurige lingerieset met jarretel. We namen plaats in een lounge opstelling nabij de bar. Tegenover ons zat een soortgelijk stel en de bar zat vol met mensen terwijl op de dansvloer een soft SM spel gespeeld werd. Tijd gaat snel in deze club maar dat zal wel komen ook door de vele nieuwe indrukken die je opdoet.
De sfeer was heel gemoedelijk en we hebben ons nimmer een moment ongemakkelijk gevoeld. Toen het buffet opende zijn we een eerste ontdekkingsronde naar boven gegaan. Vanaf de balustrade hadden we een goed zicht op de diverse spelletjes die gepeeld werden zonder daarbij in de comfort zone van de stelletjes te hoeven komen. Jammer dat Peter (bondage) er deze avond niet was aangezien wij graag wat tips and tricks van hem ontvangen hadden in het spel wat wij samen aan het ontdekken zijn. Doordat we nog in de verkennende modus verkeerden hadden we nu nog niet de behoefte (lees durf) om zelfstandig een spel te starten op een van de vele toestellen. Wij konden ons plezier vinden bij een van de twee massagetafels waar ik Bree langdurig heb gemasseerd. Leuk dat het stelletje uit de lounge hier ook aanwezig was waarbij hij zijn vriendin op de andere tafel verwende. In de nabespreking van deze avond zei Bree dat ze open had gestaan om met dit koppel of de dame alleen wat te experimenteren. Een volgende keer zullen we hier dus zeker meer aandacht aan geven hoe een contact op te bouwen cq toenadering te zoeken. Afsluitend zijn we samen nog even in een ruimte geweest waarbij we onder belangstelling van een paar man even aandacht voor elkaar konden hebben. Bij vertrek rond 02:15 uur nog even met Monique gesproken in de hal/receptie. Bree en ik zijn door het bezoek aan Club Monique op een prettige en ongedwongen manier tot de ontdekking gekomen dat we zo af en toe dit willen herbeleven. We weten nu dus ook dat Nederland niet stopt bij Amsterdam.

Hartelijke groet,

Wolf en Bree

Een verslagje over de Noorse gasten….Lystmy en PoML
Voor het eerst in Club Monique, we hebben het als een erg fijne locatie ervaren, mooie club met veel mogelijkheden, heerlijk eten en drinken. Mooie ruimten en zowel op BDSM als op swingers gebied. Ook de andere gasten in de club vonden wij erg fijn en vriendelijk. Na wat gezellig gedronken te hebben, maakten we kennis met de gasten uit Brazilië, Medeia en LenhardSerpentis. Na het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden gingen we alle vier naar boven. Daar vond een erotisch SM spel plaats met gebruik van de aanwezige sling en de bank. Prachtig om te zien was de interactie tussen de vier mensen uit Brazilië« en Noorwegen, velen hebben deze Erotische SM sessie gezien en van genoten. Het was een grenzeloos feestje. Weer beneden gekomen liet de Noorse ik mij gaan en zette een erotische dans neer.
Toen het tijd werd om naar huis / hotel te gaan werd het tijdens het afscheid nog eens dunnetjes overgedaan door de beide vrouwen. We genoten hoorbaar….. Wij zijn erg enthousiast over club Monique en gaan proberen een reis vanuit Noorwegen te organiseren naar de club voor de mensen uit de Noorse scene.

Lystmy en PoML

Bij deze een naar het Nederlands vertaalde verslag van één van onze Noorse gasten. De laatste geniet onze BDSM avond van internationale belangstelling. De afgelopen avond hadden we gasten uit Noorwegen, Brazilië, Frankrijk en Duisland. Erg leuk dat men ook in andere landen deze fantastische avonden aan het promoten is.

Beste Meester H en Meesteres Monique,

Begin dit jaar hebben we deze fantastische avond via fetlife mogen ontdekken. Hadden we dat maar eerder gedaan 🙁
Inmiddels zijn we afgelopen zaterdag voor de vijfde keer geweest en hebben wederom een super avond gehad. Lekker kunnen spelen met veel respect van iedereen en ook leuk om al die anderen te zien spelen. Zo nu en dan doen ook wij nog steeds nieuwe ideetjes op als we anderen lekker bezig zien. Wij vinden ook Wim van die zwepen shop een hele vriendelijke man en denken volgende keer maar eens iets leuks bij hem te gaan aanschaffen. Ook willen we graag een keer met dat kruis beneden aan de gang, maar weten eerlijk gezegd niet hoe dat werkt en of we deze zomaar mogen gebruiken. Het ziet er ingewikkeld uit, maar hebben er al meerdere op bezig gezien en zijn daar erg nieuwsgierig naar. Zouden jullie ons misschien de volgende keer wat instructies hierover kunnen geven? Nogmaals alle complimenten, nog niet elders zo’n fantastische BDSM avond meegemaakt en we hebben er inmiddels al diverse bezocht.

Ga zo door!

Jammer dat jullie fetlife namen hier niet bij staan zodat we weten wie jullie zijn. Maar natuurlijk zullen we jullie de volgende keer uitleg geven over ons schitterende draai en kantelbare andreas kruis. Alles wat jullie zien mag mee gespeeld worden, maar sommige dingen hebben enige uitleg nodig. Spreek ons dus gerust even op de avond aan.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers