WELKOM BIJ BDSM-SPEL

SPELEN & GENIETEN

IEDERE 1e VRIJDAG VAN DE MAAND 20.30-03.00 UUR

Onze Discovery Party hebben wij ruim 15 jaar geleden toegevoegd aan onze bestaande avonden. Vanaf begin een succes formule op de vrijdag avond welke inmiddels al vaak geprobeerd is te kopiëren. Discovery staat voor ontdekken en het is daarom een avond voor iedereen. Tijdens deze avond zijn ook alle 22 BDSM toestellen en speelruimtes in gebruik.

BDSM Discovery Party

Ook op deze avond is Meesteres Fran aanwezig voor eventuele vragen en spelmogelijkheden. Verder is er tijdens deze avond een masseur Hans en hebben we net als op onze BDSM Saturday T-Girl Sabrina. Sabrina is een ware duizendpoot. Zij  assisteert niet alleen als gastdame, maar geeft ook maar al te graag haar befaamde kriebel sessies.  Zowel T-Girl Sabrina als masseur Hans zijn gasten van de club die dit al enige tijd met veel plezier doen.

Jullie kunnen deze avond gebruik maken van een heerlijk uitgebreid “snackbuffet” met o.a. onze mega grote malse kipspiezen, grootmoeders gehakt ballen en ga zo maar door.

Tevens hebben we een goed gesorteerde bar met een zeer groot assortiment aan (sterke) dranken. Uiteraard alles binnen onze all inclusive formule. Zie prijzen pagina.

DRESSCODE:

De dresscode is voor deze avond heel ruim. Lak,leer, latex, fetish, maar een eenvoudig lingerie setje mag ook. Dominanten mogen ook in zwart pak lopen. T-Girls mogen eventueel ook in een jurk.

Travestie

Deze avonden zijn een onderdeel van Parenclub Monique. Vandaar kunnen we tijdens deze avond ook gebruik maken van alle faciliteiten van deze 5 sterren topclub.

Kijk voor alle overige avonden en meer over parenclub Monique op www.parenclub-monique.nl – door hier te klikken!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers