WELKOM BIJ BDSM-SPEL

EEN ZEER DRUK BEZOCHTE AVOND VOOR BDSM LIEFHEBBERS

 

Wij zijn er heel stellig in dat BDSM en drugs niet samen gaan, want BDSM speel je met je volle verstand erbij!

Een BDSM spel is zowel fysiek als emotioneel iets om serieus mee bezig te zijn. De veiligheid moet daarbij voorop staan en dat gaat niet als men onder invloed is. Een Dominant moet zich bewust zijn dat hij of zij in staat voor de veiligheid van zijn/haar sub welke volledig op de Dominant moet kunnen rekenen en vertrouwen. Een Dominant moet 100% alert zijn tijdens het spel en dat kan hij/zij niet zijn als er drugs in het spel is!

Een sub moet altijd kunnen aangeven wanneer het echt niet gaat of hij/zij wil stoppen en het stopteken/stopwoord kunnen geven. Onder invloed van drugs kan een sub dit vaak niet of te laat. Er ontstaat dan het gevaar dat een sub verder gaat dan hij/zij zou willen en daar achteraf spijt van krijgt. Fysieke schade kan optreden, maar nog eerder zal er vooral emotionele schade optreden. Een stap verder is dat een sub hierdoor blijvende emotionele of fysieke schade zal oplopen.

Gelukkig weten wij inmiddels dat de mensen die onze avonden bezoeken er net zo over denken en zijn de BDSM avonden ook altijd zeer clean zullen we maar zeggen.

Slechts een enkele keer merken we dat er drugs in het spel is en moeten wij ingrijpen en/of mensen de toegang ontzeggen. Uiteraard leven we in een vrij land en ieder mag zelf een keuze maken, maar dit niet in onze club! Voor degene die toch willen gebruiken is het goed te weten dat er vele BDSM party’s te vinden zijn waar wel gebruikt mag worden en waar niemand hier moeilijk om zal doen. Er zijn meer locaties waar men dit wel toelaat als locaties zoals bij ons waar we dit nimmer zullen toestaan.

BDSM ers die echt gaan voor safe spel met verstand erbij voelen zich daarom juist op onze avonden erg thuis.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers