WELKOM BIJ BDSM-SPEL

LET WEL!
FETLIFE KORTING IS ALLEEN OP DE BDSM SATURDAY, DUS NIET OP DE DISCOVERY PARTY. VOOR FETLIFE KORTING KAN MEN ALLEEN IN AANMERKING KOMEN VIA HET SPECIALE FETLIFE KORTING FORMULIER, DUS NIET VIA ONDERSTAAND CONTACT FORMULIER.  KLIK HIER VOOR FETLIFE KORTING FORMULIER. 

LET OP!!!
Op de dag zelf kan, mits er nog plaatsen zijn, alleen nog telefonisch gereserveerd worden. Dit kan vanaf 11.00 uur en voor een telefonische reservering berekenen wij 10 euro extra. Op de dag zelf is het dus niet meer mogelijk om per mail te reserveren voor dezelfde avond nog. Onze informatie en reserveringslijn is dus alleen op openingsdagen vanaf 11 uur ‘s morgens bereikbaar. 0227 555216

RESERVEREN KAN ALLEEN ALS JE DE VOLGENDE ONDERSTAANDE VRAGEN MET “NEE” KAN BEANTWOORDEN:

A: Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? B: Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? C: Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? D: Ben je in thuisisolatie i.v.m. coronavirus?

CONTACT & RESERVERINGS FORMULIER

  Onderwerp of datum van reservering

  Wanneer je dit formulier gebruikt ga je akkoord met de verwerking van gegevens via deze website.

  Voeg je koptekst hier toe

  Follow

  Get every new post delivered to your Inbox

  Join other followers