WELKOM BIJ BDSM-SPEL

CONTACT

Ons streven is om de mail dagelijks te beantwoorden en verzoeken daarom vragen per mail te stellen zodat we daar altijd de tijd voor kunnen nemen. Mochten er dringende vragen zijn of vragen tijdens opening dan zijn wij tijdens openingsdagen op vrijdag vanaf 11.00 uur ‘s morgens en op zaterdags vanaf 12.00 uur ‘s morgens telefonisch te bereiken op: 0227-555216

LET WEL!
FETLIFE KORTING IS ALLEEN OP DE BDSM SATURDAY, DUS NIET OP DE DISCOVERY PARTY. VOOR FETLIFE KORTING KAN MEN ALLEEN IN AANMERKING KOMEN VIA HET SPECIALE FETLIFE KORTING FORMULIER, DUS NIET VIA ONDERSTAAND CONTACT FORMULIER.  KLIK HIER VOOR FETLIFE KORTING FORMULIER. 

RESERVEREN KAN ALLEEN ALS JE DE VOLGENDE ONDERSTAANDE VRAGEN MET “NEE” KAN BEANTWOORDEN:

A: Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? B: Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? C: Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? D: Ben je in thuisisolatie i.v.m. coronavirus?

  Onderwerp of datum van reservering

  Wanneer je dit formulier gebruikt ga je akkoord met de verwerking van gegevens via deze website.

  Voeg je koptekst hier toe

  Follow

  Get every new post delivered to your Inbox

  Join other followers