WELKOM BIJ BDSM-SPEL

ZOWEL VOOR DE ERVAREN ALS BEGINNENDE BDSM-ER

Deze party’s zijn zowel voor de gevorderde als de beginnende BDSM ers.  BDSM is dan ook erg in opkomst en vooral het internet, maar ook de media werken daar goed aan mee. De Belgische film van de SM rechter  en de 50 tinten mania hebben er nog een schepje boven op gedaan.

Nu ontvangen wij geregeld vragen van stelletjes die thuis wel eens wat geëxperimenteerd hebben. De vraag is dan of deze party voor hen niet te heftig zal zijn.

Deze vraag is voor ons eenvoudig te beantwoorden. Voor de ene is BDSM elkaar vastleggen op een bed of matras en dan in alle opwinding een beetje te pesten/plagen met een veer of wat kietelen etc.. Hier kunnen ook seksuele handelingen bij plaatsvinden, maar dat is zeker geen must. Dit kan je ook uitbereiden met bijvoorbeeld een maskertje op omdat het gevoel dan intenser en spannender zal zijn. Ook zijn wasknijpertjes en andere huishoudelijke artikelen vaak goed bruikbaar om het e.e.a. te experimenteren.

Voor de ander gaat het weer iets verder met zweepjes, klemmetjes en bijvoorbeeld een mondknevel. BDSM is een spel en dit spel kan een ieder weer op zijn of haar manier invullen. Ga er dus van uit dat elk spel in goed overleg met elkaar gespeeld wordt.

En dan is er ook een groep welke we gemakshalve maar even zullen benoemen als de ervaren BDSM ers. Deze gebruiken over het algemeen wat minder “vriendelijke” zwepen, klemmen en ander speeltuig. Verder kan men denken aan lichte stroomprikkels. Een deskundige op dit gebied, ‘electro-Paul’, is geregeld aanwezig en wie weet wil hij je hiermee wel laten kennismaken.

Ook zijn er mensen die er een ware levensstijl van gemaakt en doen aan 24/7. Dit wil zeggen dat de slaaf of slavin 24 uur 7 dagen per week ondergeschikt is aan zijn of haar dom of doma.

Het leuke is dat wanneer je mensen uit deze groep zal aanspreken zij daar graag over vertellen en jullie zullen zien dat dit vaak personen zijn die een zeer bewuste keuze hebben gemaakt.

Dan willen we ook nog even wijzen op de verbale groep. Verbale vernedering is nimmer goed te keuren tenzij twee mensen dat doen als spel binnen de BDSM. Vernedering kan ook op andere wijze vorm gegeven worden.

Kijken en bekeken worden maakt voor velen deel uit van het spel, vooral bij vernedering. Dat maakt het makkelijker om gewoon eerst eens rond te kijken als je het wat eng vindt om gelijk te beginnen. Wie weet kom je op een inspirerend spel tegen waar je graag zelf mee aan de slag gaat (letterlijk of figuurlijk).

BDSM is een spel van respect voor elkaar en dat onderlinge respect en vertrouwen, zo’n spel brengt hele mooie ervaringen en gevoelens met zich mee.

Bij het BDSM spel is de seks meestal ondergeschikt en er hoeft zelfs helemaal geen seks aan te pas te komen. Dit is voor een ieder weer anders en BDSM is erg veelzijdig en voor iedereen kan dit weer anders beleven.

Onze BDSM Party is een mengelmoes van ervaren en minder ervaren BDSM ers die in een schitterende ambiance met vele mogelijkheden samen komen. Na een bezoek kan men terug kijken op een heerlijke ervaring van onderling respect en gezelligheid met gelijkgestemden.

***BDSM ALGEMEEN***

De meest voorkomende verklaring van de afkorting BDSM is: Bondage & Discipline, Dominantie & submissie (onderwerping, onderdanigheid), Sadisme & Masochisme. Algemeen gesproken is het een spel tussen twee mensen waarin één van de twee overheersend is en de ander zich aan diegene onderwerpt, binnen vooraf besproken grenzen en al of niet voor een vooraf afgesproken tijdsduur. Beide partners doen dat uit vrije wil. De drie V’s staan voorop: vertrouwen, veiligheid en vrijwilligheid. Degene die zich onderwerpt (de sub), vindt het prettig om de controle over wat er gebeurt uit handen te geven. Degene die de overheersende rol bekleedt (de Dom, Meester of Meesteres), vindt het prettig om de (volledige) controle te hebben over wat er gebeurt.

De wijze waarop de controle wordt uitgeoefend, kan van partners tot partners en van moment tot moment verschillen. Soms kunnen ook anderen hier in betrokken worden. Niet altijd wordt er met vaste partners gespeeld. Controle overgeven/uitoefenen kan op een lichamelijke manier, maar ook meer geestelijk of mentaal van aard zijn. Iemand kan het bijvoorbeeld prettig vinden om vastgebonden te worden. Een ander geniet ervan om opdrachten te geven. De derde raakt in een roes van (pijn)prikkels. Het spel kan een sterk sexueel karakter hebben, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Een spel kan heel subtiel zijn of hard. Ervaring hoef je niet te hebben, wel affiniteit. Ervaren BDSM-ers willen altijd uitleg geven en je op weg helpen om eens wat uit te proberen.

Alles wat in een BDSM-spel tussen twee mensen gebeurt, is gebonden aan regels en afspraken over wat beide partijen wel en niet willen. Zo wordt er wel een codewoord afgesproken voor “bijna genoeg”en “nu stoppen”.Voor een buitenstaander lijkt het misschien alsof alles om (het gerief van) de dominante persoon draait, maar niets is minder waar. De onderdanige persoon geniet net zo hard als en misschien zelfs wel meer dan de dominant. BDSM is een vorm van liefde. Dit klinkt misschien vreemd in het licht van de ongelijke machtsverhouding tijdens een BDSM-spel, maar het is wel degelijk waar. Een BDSM-spel of -relatie is gebaseerd op wederzijds respect en een zeer hoge mate van vertrouwen, aandacht voor-en overgave aan-elkaar.Tijdens het spel zijn dominant en sub erg met elkaar verbonden, en de ontlading na afloop is doorgaans bijzonder liefdevol en teder.

Deze BDSM party is een onderdeel van Parenclub Monique. Vandaar kunnen we tijdens deze party ook gebruik maken van alle faciliteiten van deze 5 sterren topclub.

Kijk voor alle overige avonden en meer over parenclub Monique op www.parenclub-monique.nl – door hier te klikken!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers