WIL JIJ SUB ZIJN VAN DOMINANT STEL

Wij zijn een ervaren Dominant stel en hebben al heel wat subjes opgeleid en kennis laten maken met dit mooie wereldje. Maar ook ervaren subjes weten wij wel weg mee. We spelen zowel met mannelijke als vrouwelijke subjes. Als ons subje zal je dus ons beiden moeten dienen.
Verder organiseren wij BDSM avonden en diverse andere erotische feesten waarbij wij regelmatig gebruik maken van subjes om ons te helpen. Al vele jaren beschikken wij over een eigen club en je bent dus in goede en vertrouwde handen.
Waar moet jij aan voldoen om kans te maken op een kennismaking gesprek met keuring en introductie?
  1. Wij willen dat je  single bent omdat wij weten dat een eventuele partner dit nimmer zal accepteren. Wij spreken hierbij uit ervaring! 
  2. Je moet makkelijk kunnen afspreken en eigen vervoer hebben om hier te kunnen komen.
Wij vragen geen enkele financiële vergoeding en daarom zoeken we alleen subjes waar we zelf ook een goed gevoel bij hebben zodat wij daar ook zelf ons plezier uit kunnen halen. Wel verlangen we dat je ons zeer regelmatig zal helpen en bijstaan tijdens de avonden die wij organiseren. Vul het onderstaande formulier in als jij belangstelling hebt of meer wil weten. Wij zullen je dan terug mailen met nog wat aanvullende vragen waaronder ook het verzoek om een foto naar ons te sturen.  Stuur dus een uitgebreid mailtje met jouw eventuele ervaring(en) en wat meer over jezelf zoals waar je vandaan komt, je leeftijd en de tijd die jij hier aan kan besteden. en misschien zullen we jou spoedig uitnodigen voor een eerste ontmoeting.
 
MEESTERES M & MEESTER H

    Je leeftijd

    Follow

    Get every new post delivered to your Inbox

    Join other followers